Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Midtsjo gonderilip yerine bir scout transferi yapilabilir ama Torreira'nin yanina hazir birisi lazim.

Hem hazır hem de scout elbette iyi olur ama o kadar bütçemiz var mıdır ? 2.75m maaşı olan Sergio varken üstüne buna yakın maaş alacak birini alınması zor gibi. Sınırdan dolayı da zaman zaman Kerem D. oynayıp 2 yabancı 8 no da kulübede olma durumları da olacak.:crushed:
Belki de eleme maçı sonrası Sergio arabistan a gidecektir, bilemiyoruz tabi.

Benim fikrim, gerektiğinde Torreira nın olmadığında o yükü kaldıracak, gerektiğinde Torreira ile beraber oynayabilecek hem 8,hem 6 numarayı oynayabilen bir oyuncu alacak Galatasaray.. Mesela Gravenbech gibi.
Ayrıca Rashica için beklenecek. İstenilen ücrete gelince ki gelecek, o zaman alınacak.
Stopere kesinlikle bir scout transferi yapılacak. Boss gibi.
Son alarak transfer sezonunun sonunda fırsat transferi denilen bir 10 numaraya bakılacak. Geçen yıl Mata da yaptığımızı bu yıl Merters de yapılacak. Onu yedekleyecek bir 10 numara alınacak gibi..

Eğer tek orta saha alınacaksa bu mutlaka toreira yokluğunda o bölgeyi de yedekleyebilecek enerjide birisi olmalı mutlaka. Yoksa hali hazırda tek yedeksiz mevki 6 numara. Toreira olmadığında ne duruma düştüğümüzü tecrübe ettik.
Lig belki idare edilir Berkan'la vs ama CL'de rezillik yaşayabiliriz tek mevki yüzünden.

Benim fikrim, gerektiğinde Torreira nın olmadığında o yükü kaldıracak, gerektiğinde Torreira ile beraber oynayabilecek hem 8,hem 6 numarayı oynayabilen bir oyuncu alacak Galatasaray.. Mesela Gravenbech gibi.
Ayrıca Rashica için beklenecek. İstenilen ücrete gelince ki gelecek, o zaman alınacak.
Stopere kesinlikle bir scout transferi yapılacak. Boss gibi.
Son alarak transfer sezonunun sonunda fırsat transferi denilen bir 10 numaraya bakılacak. Geçen yıl Mata da yaptığımızı bu yıl Merters de yapılacak. Onu yedekleyecek bir 10 numara alınacak gibi..
ne rahat sölüyorsunuz, simariklar sizi, erden baskan olmasa bu isminin ilk iki harfini yanyana telafuz edemezdik, gravenberch su an yasi itibariyle bellingham sinifinda, simariklar siz, alinma hakkimiz var tabiki, büyüksün erden baskan 😂

Fred, Paredes vs isimlerinden gına geldi, her gün imza atılyorlar zaten ama 8 no için scout transferi hiç gündemde yok mu acaba ?
Kadroda general çok, asker de lazım...
Bende öyle düşünüyorum, önde zaten olağanüstü ama defansif olarak zayıf bir dörtlü var arkada Torera tek kalıyor, mesela Torera Berkan bu denklemde en iyi çözüm. Parades de bana göre General bir oyuncu, o enerjiyi göstermez. Bize Berkan gibi enerjisi yüksek ama tekniğide iyi bir oyuncu lazım.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Günaydın rtaşlar hayırlı nöbetler, maça kadar bir gelişme olmayacaktır diye düşünüyorum

Bukadar hafta 8 arayip tekrar bunla anlasirsak yazik olur, herif kac haftadan beri bizi ufak takim gözüyle bakiyor, cidden bunu almak istiyorsak ya psg daha az bonservis yada buna ceza olarak daha az maas teklif etmemiz gerek. Ben hala bu adamin bize suanki oyun kurgusunda faydali olamiyacagini düsünüyorum, bize fisek gibi biri gerekli.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt