Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paredes tekrar gundeme geldiginden bir Juventus forumunda oyuncu icin ne yazmislar bakayim dedim.

Oyuncu icin iyi diyen bir Allah kulu bulamadim. Ama su da var ki Melo’dan da nefret ediyorlar. Hatta Melo ve Paredes traansferlerinden hangisinin daha kotu oldugunu tartisiyorlar.

Anladigim kadariyla maclarda cok isteksizmis ve dunya kupasina kadar sakatlanmamak icin cok cekingen oynamis.

Gelirse insallah bizim takimda tutar.

Paredes tekrar gundeme geldiginden bir Juventus forumunda oyuncu icin ne yazmislar bakayim dedim.

Oyuncu icin iyi diyen bir Allah kulu bulamadim. Ama su da var ki Melo’dan da nefret ediyorlar. Hatta Melo ve Paredes traansferlerinden hangisinin daha kotu oldugunu tartisiyorlar.

Anladigim kadariyla maclarda cok isteksizmis ve dunya kupasina kadar sakatlanmamak icin cok cekingen oynamis.

Gelirse insallah bizim takimda tutar.
Hoşgeldin seferovic bebek

Çok iyi olur bence ama Zaniolo orda yapamaz bence

İcardi
Rashica Zaha Zaniolo
Torreira Parades
Icardinin arkasında
Kerem Zaha Zaniolo
Olur. Kerem ve Zaha sürekli değişmeli olacak, zaten Kerem de Zaha da sabit oynamayı sevmiyor. Ancak Merternsin savunma katkısı bu üçündende yüksek, o yüzden ordaki eksikliği gidermek için 8 numara çok koşan savunması güçlü biri olmalı.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bugün kap varmış twde niye öyle bi hava var

bu günaydın msjı kap görselimi

Luyindama da Samsun'a gidebilir

Fatih hocadan bu saatten sonra anca Araplara hoca olur soguslemek adına onun dışında City verseler dahi başarı getiremez,hocamız Bodrum'da emekliligini yaşasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt