Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.467
- 49.862
- 3.133
Rafa Silva bence reis..Sürpriz 10 numara kim ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rafa Silva bence reis..Sürpriz 10 numara kim ya
Yok ya dayıyı diyorum. Her şey karman çorman oldu zaten ne yapmaya çalışıyoruz anlam veremiyorum. Zaha mevzusu her şeyi karıştırdı. Müthiş topçu, yüzyılın çalımı vs evet ama acaba almayıp o parayı 10 numaraya harcasaydık daha mantıklı mı olurdu demeden de edemiyorum. 3 yerli mevzusunu çok karıştırdı çünkü.
Yardımcı hocaların kralı var hocamın yanındabencede hatta şu tarz (zidane) gibi bir yardımcı lazım okan buruğun yanına
Ekli dosyayı görüntüle 213575
O senin hayalin olm ne sürpriziRafa Silva bence reis..
Rafa Silva'nın menajerlik şirketi hem Galatasaray sayfasını hem de Antalyaspor sayfasını takip etmiş yakınlarda kanksO senin hayalin olm ne sürprizi
bir kişi daha lazım yinede eski futbolcularımızdan bence kewel, jardel yada başka biri
.Maç oynasalar hazır takım diyoruz , oymasalar dinlenmiş takım diyoruz vala bizimde ortamız yok.
Dortmund, Koray Günter'in geri alma opsiyonunu kullanmasın diye oynatmayalım diyenler vardı zamanında. Aynı kişiler olabilir.Maç oynasalar hazır takım diyoruz , oymasalar dinlenmiş takım diyoruz vala bizimde ortamız yok.
30 yaşında adama gerek yok daha fazla.Rafa Silva bence reis..
Rafa sol kanat oyuncusu değil mi yavRafa Silva bence reis..