- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
Araştırmam lazımoglum o zaman ben 10 yasındaydım,nerden bileyim onları.anıla hayrandım ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Araştırmam lazımoglum o zaman ben 10 yasındaydım,nerden bileyim onları.anıla hayrandım ama
Cansın, Muratım Süleymanım RodopumBakambu, Seferovic gibi çıkarsa devre arası hamle yapılır. Başka bir şey olmaz şimdilik.
bak,2011-2013 arası bu hesabı benle beraber abim ve kuzenim kullandı,o zamanlar tedavi gördüğüm için.daha önce de yazdım bunu.hem sacmasapan yorumlar,hem de aklı basında yorumlar görürsün arastırırsan.ayrıca abim altyapıyı benden daha iyi bilyo,87li abim.o da yazmıstır belkiAraştırmam lazım
Alt yapıdan 5 yılda bir rotasyon, 10 yılda bir as kadro oyuncusu anca çıkıyor. Fazla beklentiye girmemek lazım. Çorum Tff 1.Lig'e yükseldi.
Kes lanbak,2011-2013 arası bu hesabı benle beraber abim ve kuzenim kullandı,o zamanlar tedavi gördüğüm için.daha önce de yazdım bunu.hem sacmasapan yorumlar,hem de aklı basında yorumlar görürsün arastırırsan.ayrıca abim altyapıyı benden daha iyi bilyo,87li abim.o da yazmıstır belki
murhan bu ara bana sardı abiKes lan
İkinize 1vs1 attırayım mımurhan bu ara bana sardı abi
yok ben kendime ceza aldırırım sonraİkinize 1vs1 attırayım mı
bunlar kim lanAnıl Dilaver, Cem Sultan, Ahmet Kesim ve Cumhur Yılmaztürk'ün konularına ne yazdığını merak ediyorum.
Yanlış anlama ama psikoloğa git en acilinden.oglum o zaman ben 10 yasındaydım,nerden bileyim onları.anıla hayrandım ama
Biri Rice’ı kaybetti diğeri Xhaka’yı aldı, ondan olmasınKerem gidince Leverkusen West Hami dörtlüyor su an![]()
Servetle mevzusu vardı ya antrenmanda sonra kayseriye mi ne gittibunlar kim lan
cem sultan diye isim mi olur
Yav sergen bizim altyapıdan bir bok olmaz.bizim yalın dilek 2 seneye bu hojlundu mojlundu kenara atar ya,h.şükürden sonra baglantı oyununu en iyi oynayan kişi,pres de yapıyo,asistçi tam bi pivot santrafor.bakalım ne zaman a takıma alınacak..17 ye girdi