Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 24.962
- 26.721
- 2.948
şu adamın yetiştirdiği öğrencilerden bir tanesi multimilyarder olacak ve 30 yıl sonra devasa bir sponsorluk anlaşması yapacağız
çok net gerçekleşecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cm oynarken Ronaldo çıkacak sanıyorduk cem sultan danbunlar kim lan
cem sultan diye isim mi olur
nası mevzu sergio korkutma beniServetle mevzusu vardı ya antrenmanda sonra kayseriye mi ne gitti
Antrenmanda kavga gibi biseydi,servetde kucukler büyuklere saygılı olsun falan mı ne dedi tam hatirlamiyorum,aysal baskan secilmeden once oldunası mevzu sergio korkutma beni
Müthiş bir kariyer
tarot bilen ve fm oynayan birini bulmamız gerekecek o haldeyok daha neler : ) ben tarot anlamam ya.burda fm bilmeyen ve bilgisayar oyunu oynamayan da tek kişiyim
İsimlerinden bile belli hiç birinde futbolcu adı yok zengin bebe isimleri yalın dilek , ada süzgeç flanYav sergen bizim altyapıdan bir bok olmaz.
Müthiş bir kariyer
İsimlerinden bile belli hiç birinde futbolcu adı yok zengin bebe isimleri yalın dilek , ada süzgeç flan
Başkan yeminle senin mesajı görmedim bende süzgeç diye biliyordum.yüzgeç reis dalgasına süzgeç dedim
o da saçma gerçi
O devre arası 20 m euro harcadığımıza kimseyi inandıramayız herhalde telles dışındaontivero parası kime gitti hala meçhul. herif bi takıma bağlı değildi ve menajeri orada burada idmana çıkarıyodu. havadan paramız uçtu.
O dönemde değişik şeyler oldu, sanki herkes nemalandı ve işin sonunda Mancini tazminat almadan gitti acaba oralarda herkes yemlendi mi diye aklımdan geçmiyor değil.O devre arası 20 m euro harcadığımıza kimseyi inandıramayız herhalde telles dışında