Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi ve Bakambu dışında bir forvetimiz olduğunu düşünmüyorum maalesef, Zaniolo Karagümrük maçında mi ne forvet başlamıştı az çok biliyorsunuz olanları, ceza sahasında ağır kalıyor, Halil transfer edilmeden öncede demiştim boş kaleye bile atamayabiliyor. Barış Alper belki 2. forvet olarak düşünülebilir, yani bana sorarsanız ileri uçta da sıkıntı olabilir yoğun maç trafiğinde.

Her mevkiye 4'er adam mı alınacaktı ?

Bir bakış acisida bu katılıyorum kesinlikle .Ama o zaman bu çocukları yetiştirip direkt Çorum'a Çankırı'ya Eyupspora gönderelim .buda okey ama halılı birsuru Euro ile zar zor getirip 17 gol atmış Eren Aydını oynatmamak paradoks .Şampiyon kadroya lafım yok ama yedeklerini bari gençlerden oluşturabilsek.Eren Aydın icardiden gomisten birşeyler öğrenebilir
Cok üzüntü verici durum .altyapıda ki tüm çocuklarada yaramaz kötü demek çok ağrıma gidiyor.birtanesini oynatamiyoruz .Yazık.
Fiziğini geliştiren oynuyor aslında en son ozan çıktı işte. Eren aydın 15 yaşında çocuk gibi

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Naber gençler yeni haberler var mı.

Norwich maçına göz attım da Rashica kadroda bile yok. Geldi mi aslan parçası.

Ben erden beye sonsuz güveniyorum kendisi gereken ne varsa yapacaktır elbet ama son haftayı beklememiz skandal olur Avrupa listesine yazdıramayacağımız oyuncuyu almasakta olur

1 Eylül son diye biliyorum yaklaşık 25 gün kaldı getireceği orta saha en az torreira seviyesinde olacaktır müsterih olunuz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Norwich-Hull maçını izliyorum da adamların 2.liginin kalitesi bile bizim ligin 3-4 gömlek üzerinde böyle bir tempo,pozisyon zenginliği yok

cl 23/24 group stage gs
----

muslera
boey - nelsson - abdulk - angelino

torreira - gravenberch
mertens

zaniolo - icardi - zaha

cl gruplardan çıkabilmemiz için böyle bir kadro şart. kerem aktürk mecbur yedek.​

Aktürkü bir kac def yedek birakirsak sıkıntı yaratacagi diye hisim var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt