Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Caicedo’dan Paredes’e geçmek ha.
Kim diyor ramos diye?
Buna bende hala hayret ediyorum. Adamın tipi alman, ismi alman. Neresini türk sanıp da çağırdılar bizim davarlar acaba??Aklima sey geldi
Bizim TFF Niklas Süle yi türk oldugunu sandiklari için Almanya Milli takimina cagirmisti
Osman Aga önermiştir başka kim olacak reis yavBuna bende hala hayret ediyorum. Adamın tipi alman, ismi alman. Neresini türk sanıp da çağırdılar bizim davarlar acaba??
Eskiden bir standartı yoktu, başvuruya bakılıyordu sonrasında kural geldi.
Senin yazdığın maddelerde 25 yaşından sonra mesela 50 tane hazırlık maçı oynaması bir kısıt mı, gördüğüm kadarıyla değil ama durum bu.
21 yaşından önce oynadığın taktirde değiştirme şansın var artık sadece. 28inde A ülkesinde oynayıp 31inde başka ülkede oynayamazsın, var mı buna 2020 sonrası örnek?
Soyismi Süle olunca ondan türk sanmış olabilirler belki.Osman Aga önermiştir başka kim olacak reis yav![]()
Bence mecbur kalirsa yapar, sonucta hepmiz demiyormuyuz geriye cok calisiyor diye.Rashica sağ bek oynar mı, Boeyi yedekleme açısından
cagiran kişi dedesi Süle Gumushaneden geldigini sandi diye cagirmistir reis cok mantikli aciklamaBuna bende hala hayret ediyorum. Adamın tipi alman, ismi alman. Neresini türk sanıp da çağırdılar bizim davarlar acaba??