Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 25.447
- 14.064
- 1.728
Zaniolo ile gecis hücümü iyi oynanir, onu devre arasi firsat varken cekmek baya önemliydi ve adam iyi bir asset sayilir. Ama böyle tarz transferlerde zamninda cikmak cok önemli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi günler arkadaşlar,
Milot Rashica Galatasarayımıza tekrar hayırlı olsun.
Bonservis 5 milyon euro, Rashica ile 4 yıllık sözleşme imzalanacak.
Türk sınırı var yedek nasıl atalım aldığımız 10 u rtaş. Zani de 11 olmalıdır zaha da e öyle olunca şart kerem 10 kalıyor.Icten 10 no transferi Kerem ha
saplamak da kötü bir seçenek değil.Zaniolo ile gecis hücümü iyi oynanir, onu devre arasi firsat varken cekmek baya önemliydi ve adam iyi bir asset sayilir. Ama böyle tarz transferlerde zamninda cikmak cok önemli.
İyi günler arkadaşlar,
Kenar beklerinin kenar ortalarıyla hücum oyununa katkısı düşünüldüğünde angelino gibi bir asset çekmek...Zaniolo ile gecis hücümü iyi oynanir, onu devre arasi firsat varken cekmek baya önemliydi ve adam iyi bir asset sayilir. Ama böyle tarz transferlerde zamninda cikmak cok önemli.
Bize böyle seyler soyle işte dostum..İyi günler arkadaşlar,
Kabul etmezsen 8 noya berkan 10 noya demirbay dizmek zorunda kalacağım
ben genelde gece 2.30- 3 te forumdan ayrlıyorumNiye uyumuyorsunuz
Zaniolo ile gecis hücümü iyi oynanir, onu devre arasi firsat varken cekmek baya önemliydi ve adam iyi bir asset sayilir. Ama böyle tarz transferlerde zamninda cikmak cok önemli.
vasat severler var birde
Hem Rashica gelsin hem tete gelsin hem de zaniolo iyi paraya satılsın diyorum.
Çok özür dilerim yanlış anlaşılma oldu, bonservis 6 milyon euro olacak düzeltelim, kusuruma bakmayın.İyi günler arkadaşlar,