Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 21.028
- 15.747
- 2.108
twetterda gravenberch ismi hortlamış gene .İnşallah küçücükte olsa olma ihtimali vardır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en iyisini alacağızen önemli bölgeyi en sona bıraktık,şakamı desek hayırmı desek bilemiyorum artık
Gel görki 3ününde asil yeri sağ açık değilRashicayi alirsak
Rashica
Zaha
Zaniolo
Baris
Yunus
bi dunya sag acik oluyor bunun ustune Teteyi alacagimizi zanmiyorum
Gol yediğinde de senin direncin düşüyor. Ondandır belki...Rashidza defansıf açidan iyi deniliyor. Defans neden önemli her gol atamadığın dakika rakibin direnci artıyor. At ilk yarı 2 tane bakalım karşı takım gelebiliyor mu. O yüzden tete izledin mi izlemedim Shakhtar da hiç kötü Brezilya lı çıkmadı bugüne kadar. Videolarda bitiriciliği iyi. Defansıf katkı istersek 60 dan sonra hayvan gibi fizikli barış var. Tete mi rashidza mi bence tete.
Nasılsınız deyip halimizi hatrımızı sormaman ahalimizi üzmüştür.İyi günler arkadaşlar,
Milot Rashica Galatasarayımıza tekrar hayırlı olsun.
Bonservis 5 milyon euro, Rashica ile 4 yıllık sözleşme imzalanacak.
yanlış anlamışşın haci abi gelmesinde bi sakınca yok gelebilirZani gitmesin, Rashica yine gelsin. Bu vasat sevicilik değil. Zani formundayken sakatlansa veya cezalı duruma düşse veya dinlenmesi gerekse yerine gözün kapalı koyacağın bir isim. Ha Yunus'u görmek istiyorsanız o ayrı mesele.
ya millet şunu anlamıyor bi türlü. neredeyse 24 saate bir maç yapacağız, maçlar olmuş 100 dakika.Raşiti solda da oynatırız o bakıma bakmak lazım.
Ofansif havuz iyi yav. Maçlarda 5 değişiklik oluyor ve bir oyuncunun pestilini çıkarmadan maximum performans alabileceğin bir olanak sağlıyor bu.
Nelsson'u geç. Ben tek yumrukla amel defterini kapatırım.Fizik olsa gam yemiycem nelsson çuval gibi fırlatır bunu