Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
twetterda gravenberch ismi hortlamış gene .İnşallah küçücükte olsa olma ihtimali vardır

Zaha, Rashica, Zaniolo, Kerem vs kanatlar sisdi, orta saha alin lan

Rashidza defansıf açidan iyi deniliyor. Defans neden önemli her gol atamadığın dakika rakibin direnci artıyor. At ilk yarı 2 tane bakalım karşı takım gelebiliyor mu. O yüzden tete izledin mi izlemedim Shakhtar da hiç kötü Brezilya lı çıkmadı bugüne kadar. Videolarda bitiriciliği iyi. Defansıf katkı istersek 60 dan sonra hayvan gibi fizikli barış var. Tete mi rashidza mi bence tete.
Gol yediğinde de senin direncin düşüyor. Ondandır belki...

Takimin en zayif karni orta saha savunmasi ve hizli bir stoper eksigi iken forum Tete’mi Rashica’mi diye tartisiyor. Orta saha gelmiyosa Rashica dahil baska transfer yapilmasina hic gerek yok. Rashica’nin takim icin cok onemli oldugunu dusunuyorum ama kanatlardan 2-3 oyuncu gondermeyeceksek gelmesi israftan baska birsey degil. Zaniolo’nun forumda savunulma sekli beni Belhanda sohbetlerine goturuyo, korkuyorum acikcasi. Adam bariz yetenekli. Cok fantastik gol atacagi acik. Ama 35milyon’luk hicbir hunerini gormedik henuz. Once bi gorelim. Bence satilmamali bu yil.

Zani gitmesin, Rashica yine gelsin. Bu vasat sevicilik değil. Zani formundayken sakatlansa veya cezalı duruma düşse veya dinlenmesi gerekse yerine gözün kapalı koyacağın bir isim. Ha Yunus'u görmek istiyorsanız o ayrı mesele.
yanlış anlamışşın haci abi gelmesinde bi sakınca yok gelebilir
ama rasika için yangına gerek yok olay bu bu tarz bir sürü topçu var olmuyorsa olmuyor fazla üstelememek lazım başka alternatiflere yönelile bilir.

gönderilecekler: luyindama, alpaslan, ogulcan, yusuf, midtsjö, morutan
gönderilmesi sürpriz olmayacak isimler: dubois, yunus
iyi teklif gelmesi halinde düsünülecekler: oliveira, berkan

unuttugum kimse yok herhalde.

Bu sene 50 üzeri maç yapilacak ve Torreira bu yoğunluğu ne kadar kaldırabilir. İllaki ceza,sakatlık, yorgunluk olacak ve bu adamın yedeği yok, son iki maç görüldü bu. Alınacak orta saha gerekirse 6 da oynamalı ve defansif yönleri iyi olmalı. Ön tarafta kerem zaha zaniolo icardi ve birde angelino var arkası toplanacak. Tüm defansif yük lucasa kalırsa biteriz. O yüzden parades gelmeli ki adamın hem savunması iyi hemde pas yeteneği. Fred , ndombele yeterli olmaz bana göre savunma anlamında

Raşiti solda da oynatırız o bakıma bakmak lazım.
Ofansif havuz iyi yav. Maçlarda 5 değişiklik oluyor ve bir oyuncunun pestilini çıkarmadan maximum performans alabileceğin bir olanak sağlıyor bu.
ya millet şunu anlamıyor bi türlü. neredeyse 24 saate bir maç yapacağız, maçlar olmuş 100 dakika.

bir oyuncu 15 gün sakat olsa 4 maç kaçırıyor.

çeşitlilik iyidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt