Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes brezilyadan oyuncu alıyor bu ara.palaceda franca diye birini almış

Bu konuyu biraz araştırmıştım, 21 yaşından önce oynaması gerekiyormuş sanırım o iki maçı.
Hazırlık maçı olduğu taktirde sonra oynasa da oluyormuş. konfederasyon kupasını hazırlık maçı statüsünde sayarlarsa Türk Milli takımında oynayabiliyor, doğru.

Her sene anadolu kulüplerine hazir oyuncu gönderiyoruz. Takimla birlikte calistirip kondisyon yükledigimiz adamlari bonservis/kira bedeli almadan bedava göndermek zoruma gidiyor. Madem sonuc böyle olacak, hic kadroya alma. Bu sene dört büyüklere baktigimiz zaman Süper Lig'den transfer yapan yok (Bizim yedek kaleci Günay'i sayma).

Büyük borca giren anadolu kulüpleri düsmeleri durumunda batar.

Tete profil olarak iyi duruyor ama kadro planlaması açısından iyi olur mu bilemiyorum. Zaha var Zaniolo var Kerem var daha Rashica konuşuluyor yani böyle bir rotasyonda süre paylaştırmak zor olur. Tete çok ihtiyacımız olan bir isim değil bence.

Hazırlık maçı olduğu taktirde sonra oynasa da oluyormuş. konfederasyon kupasını hazırlık maçı statüsünde sayarlarsa Türk Milli takımında oynayabiliyor, doğru.
E çok iyiymiş o zaman. Türk Milli Takımı'nda oynamasına gerek olmadan, oynayabilirlik durumu uygun olduğu için Türk yazılır direkt.

eskiden ben de böyle takımlara çok sempati duyardım ama bu kadar transfer parası kazanıp ligde şampiyonluk hedefi olmayan takımları artık sevmiyorum

genç yetiştirmek güzel ama futbola ikonlar katmak

ligde avrupada kupalar kazanmak amacı olmayan kulüplerin nazarımda değeri kalmadı

al 500 milyon ama her sene bayernin metresi ol

TFF limitleriyle FFP alakasız.

TFF limitleri son 3 senedeki gelirlerinin ortalamasına göre belirleniyor.

FFP ise gelirinin X kadarını maaşlara harcayabilirsin diyor, eskisi gibi al sat dengesi yok ama daha farklı cezalar var.

az kaldi sanirim o zaman bu transfer delisi tayfadan kurtulcaz kis dönemine kadar

Dogrdur ama bizim hücüm hattina bak bunun kaci geriye gelip yardim edecek? Onun icin paredes yerine daha dinamik fred tarzi bir oyuncu sart, yoksa yine bütün yük torreiraya biner.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir isim daha alınacak bildiğim kadarıyla, Paredes bazen Torreira'nın yanına bazen yerine kullanılacak, olursa bol bol alınacak X(8) ile birlikte: X - Torreira - Paredes - Demirbay rotasyonu görürüz üçlü orta saha için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt