- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Herkes brezilyadan oyuncu alıyor bu ara.palaceda franca diye birini almış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hazırlık maçı olduğu taktirde sonra oynasa da oluyormuş. konfederasyon kupasını hazırlık maçı statüsünde sayarlarsa Türk Milli takımında oynayabiliyor, doğru.Bu konuyu biraz araştırmıştım, 21 yaşından önce oynaması gerekiyormuş sanırım o iki maçı.
Buna maaşlar dahil mi hocam? Yani yıllık maaş bütçemiz?TFF limitleri var artık takımların o gözetime girmemesi için. %30 sapmayla 1 milyar 926 milyon lira para harcayabiliyoruz bu seneki kazancımızla.
E çok iyiymiş o zaman. Türk Milli Takımı'nda oynamasına gerek olmadan, oynayabilirlik durumu uygun olduğu için Türk yazılır direkt.Hazırlık maçı olduğu taktirde sonra oynasa da oluyormuş. konfederasyon kupasını hazırlık maçı statüsünde sayarlarsa Türk Milli takımında oynayabiliyor, doğru.
Bu herif Tier kac?![]()
Konf kupasını muhtemelen hazırlık maçı statüsünde saymazlar ama.E çok iyiymiş o zaman. Türk Milli Takımı'nda oynamasına gerek olmadan, oynayabilirlik durumu uygun olduğu için Türk yazılır direkt.
Yapılan tüm harcamalar diye biliyorum. Teknik ekip vs her şey.Buna maaşlar dahil mi hocam? Yani yıllık maaş bütçemiz?
İki gündür baya sıcak görüşmeler, top bizde bir karar vereceğizSon durumu ne bu arkadasin, gelme ihtimali var mi
Futbol bilgisi çok iyidir. İlk isimler olmazsa Ndombele olur ama Fred olmaz demiş.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İki gündür baya sıcak görüşmeler, top bizde bir karar vereceğiz
Löw'ün Kerem'i Türkiye'ye kaptırmamak için yaptığı saçma sapan bir işti bir de...Konf kupasını muhtemelen hazırlık maçı statüsünde saymazlar ama.
Bir isim daha alınacak bildiğim kadarıyla, Paredes bazen Torreira'nın yanına bazen yerine kullanılacak, olursa bol bol alınacak X(8) ile birlikte: X - Torreira - Paredes - Demirbay rotasyonu görürüz üçlü orta saha için.Dogrdur ama bizim hücüm hattina bak bunun kaci geriye gelip yardim edecek? Onun icin paredes yerine daha dinamik fred tarzi bir oyuncu sart, yoksa yine bütün yük torreiraya biner.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi