Melikşah Aydoğan
10 Numara!
- 31 Temmuz 2012
- 12.668
- 2.539
- 1.328
Gelinen noktada iki orta saha2 orta saha mı 1 orta 1 stoper mi düşünülüyor ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelinen noktada iki orta saha2 orta saha mı 1 orta 1 stoper mi düşünülüyor ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet Suat Serdar da öyle.Löw'ün Kerem'i Türkiye'ye kaptırmamak için yaptığı saçma sapan bir işti bir de...
Bizim için şampiyonlar ligi listesiyle kapanırTransfer dönemi 40 gün sonra kapanacak.
Gerçekten iyi bir orta saha almaya çalışıyorsak önce Sergio ve Midtsjö ikilisinden çıkmaya bakmamız lazım. Belli ki lig maçlarında Kerem Demirbay 3. yerli olarak ciddi ciddi süre alacak bunun haricinde belki Kazımcan sol bek olarak süre bulabilir 3. yerli olarak formaya en yakın gördüğüm 2 oyuncu Kazımcan ve Kerem DemirbayŞunu kabul edelim ki bizim topçulara hiç bir yerden tatmin edici teklifler gelmiyor. Bunun nedenleri tartışılır. Şimdiye kadarki yanlış transferler, bedava göndermeler, iyi paraya gidenlerin kendini gösterememesi vs. Ama bunu çözecek olan da yönetimdir. Cebine parayı koyup oyuncu ikna edip getirmekten daha zordur bu. Buyrun er meydanına.
İki gündür baya sıcak görüşmeler, top bizde bir karar vereceğiz
Iskender ZaniolovZanilo gitmeden teteyi alırsak yangın yaparım.Artik transfer yapabiliyoruz , açlığım kalmadı hiç.Eskiden olsa Halil Akpınar yangını bile yapardım ama doyum olduğu için şimdi de gereksiz kadro sisirmeyelim istiyorum
Hakan Çalhanoğlu da Almanya'yı seçmiş olsa onun da hiç şansı yoktu şu an milli takım için.Evet Suat Serdar da öyle.
Yusuf Demir mevzusu da aynı.
Oyuncuların bu konularda daha akıllı davranmaları lazım. Kerem vazgeçtikten sonra gelen tepkilerin o dönem fazla olduğunu söylemiş ama söz verip dönmesi hoş bir olay değil hele de alt yaş kategorilerinde bizde oynamışken.
He valla degistirsinler ismimi nicolo nikolov diye.Buyuk faniyim yalan yok.Mac satsa savunacak haldeyim, fatih hocam kraldan çok kralcı olanları seçmez ama istisna olsun bu daIskender Zaniolov
Löw'ün Kerem'i Türkiye'ye kaptırmamak için yaptığı saçma sapan bir işti bir de...
Icardi'yi unutturacak iş anca Messi olurdu o da yeni transfer yaptıŞu muhabbetler bir bana mı komik geliyor. Saçma sapan hareketler.Ayrıca Icardi'yi unutturacak bir isim yok şu an gezegende. Mbappe gelse yine aşkın olayım der bu taraftar
Tam da bunu merak ediyorum. Şu anda FFP acısından Bonservıs konusunda bir kısıtlama yok ama maaş açısından bir kısıtlama mı söz konusu ? Kısacası FFP kıskacına girmemek için maksimum ne kadar zarar etme fırsatı verıyor bize uefa?TFF limitleriyle FFP alakasız.
TFF limitleri son 3 senedeki gelirlerinin ortalamasına göre belirleniyor.
FFP ise gelirinin X kadarını maaşlara harcayabilirsin diyor, eskisi gibi al sat dengesi yok ama daha farklı cezalar var.