Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.249
- 13.582
- 1.998
Teteeeeerashicaaaaaaaaaaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teteeeeerashicaaaaaaaaaaa
Burak Yılmaz gibi tiplerin olduğu yerde ben de oynamak istemezdim.Isvicreli Zeki Amdouni yi de kacirdik. Babasi Türk, bizi secmisdi, alt yas kategoride bizde oynadi zaten sonradan Isvicreyi secti, bir röportajda Türkiye de bana pek sahiblenmediler gibi aciklamalarda bulunmusdu. Böyle cocuklara sahiplenmek lazim. 22 yasinda 19m Burnley aldi. Iyi golcü, zaten o pozisyonda cok sikinti yasiyoruz. Bence büyük bir kayip, üzücü.
Gecen sezon toplam 62 mac yapmis 30 gol 6 asist. Iyi forvet kaybettik.
tetee kim?Teteeeee
Herkesi mutlu edecek tek şey Zaniolo 35'e PL'ye + Yunus ve Morutan satılması yerlerine Rashica ve Tete'nin gelmesi orta sahaya da gelen para ile 15+ bonusa Guendozi'yi çekmemiz.Forum Tete Rashica konusunda daha önce böyle bir ayrim yasamamisti.
En son hatirladigim vakalar:
Terimciler-Anti Terimciler
Levent Akgüncüler-Özgür Aytenciler
tete zaniolodan iyi mi?Herkesi mutlu edecek tek şey Zaniolo 35'e PL'ye + Yunus ve Morutan satılması yerlerine Rashica ve Tete'nin gelmesi orta sahaya da gelen para ile 15+ bonusa Guendozi'yi çekmemiz.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eskiden PES’te become a legend diye bir seri vardı, random isimlerin yanında takıma girer tek kişiyi yönetirdin.Ekli dosyayı görüntüle 213694
Kariyerindeki en büyük eksik Süperlig şampiyonluğunu almadan futbolu bırakmamalı.![]()
Evet de 3 senelik periyotlar düzenli değişiyor’ geçen sene zaten ciddi zarar ettin.3 senede 60m.. Yani bu sene 30m zarar etsek fakat önümüzdeki 2 sene 10m kar etmiş olsak totalde 20m zarar etmiş oluyoruz öyle değil mi ? O zaman uefa 1 seneye bakıp karar vermıyor , uzunca takip edıyor..
Zaniolo ile gecis hücümü iyi oynanir, onu devre arasi firsat varken cekmek baya önemliydi ve adam iyi bir asset sayilir. Ama böyle tarz transferlerde zamninda cikmak cok önemli.
Kisiye bagli zaniolo fiziki oyuncu tete tam bir brezilyali bilekli oyuncu suratli muazzam tribine adam ceker cok basit calim atip hizlanabiliyor bazen fazla sahside oluyor ama genel anlamda bizim lige daha uygun bir kanatta zaha digerinde tete acamayacagimiz mac olmaz herhalde savunma yardimi yaparmi sorun olurmu ayri bir olay ama tribun iki klas bacakara sonrasi tete tete demeye baslar goze hos gelen adam belki hocalar zaniolo ister ama ben taraftar olarak tete izlemek isterimtete zaniolodan iyi mi?
Zaniolo‘nun EPLde gidebileceği takım yok şu an, alttakilere de kendisi gitmez. Newcastle belki.Herkesi mutlu edecek tek şey Zaniolo 35'e PL'ye + Yunus ve Morutan satılması yerlerine Rashica ve Tete'nin gelmesi orta sahaya da gelen para ile 15+ bonusa Guendozi'yi çekmemiz.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O iş zor yav kimi alacağız ki, orta sahaya falan anca alabiliriz o da suat serdar olur en fazla.Mavi kartlı birini daha alabiliriz yerli konusunda elimizi iyice rahatlatlatmak için.
Tek ihtimal Bayern satmak istemez ama kiralamaya acik olursa![]()
Gravenberch, l'idea Juve e gli intrecci di mercato col Bayern: i dettagli
L’olandese piace da tempo ai bianconeri e ora le difficoltà incontrate in Germania riaprono la pista in ottica “ultimi giorni”www.tuttosport.com
Juventus söylentileri ve Liverpool falan yazılmış nasıl alacağız
okunmuyorKisiye bagli zaniolo fiziki oyuncu tete tam bir brezilyali bilekli oyuncu suratli muazzam tribine adam ceker cok basit calim atip hizlanabiliyor bazen fazla sahside oluyor ama genel anlamda bizim lige daha uygun bir kanatta zaha digerinde tete acamayacagimiz mac olmaz herhalde savunma yardimi yaparmi sorun olurmu ayri bir olay ama tribun iki klas bacakara sonrasi tete tete demeye baslar goze hos gelen adam belki hocalar zaniolo ister ama ben taraftar olarak tete izlemek isterim
Geçen gün pes10'da oynadım onu. Wolves'te 10 numara pozisyonundaydım ama yavşaklar pas atmıyordu. Kariyerim başlamadan bitti.Eskiden PES’te become a legend diye bir seri vardı, random isimlerin yanında takıma girer tek kişiyi yönetirdin.
Messi de Miami’de bu challenge’ı yapıyor, adam gelene kadar maç kazanamıyorlarmış şimdi her maçı alıyorlar.
YazdimDogru degil. Bonservis 6 civari
Değildir belki oyuncuyu tanımıyorum ama bence toplam fayda da artı da oluruz. Çünkü oradan gelecek bir 35 milyon orta sahaya Gundeozi, Fofana gibi ihtimaller beraberinde getirebilir.tete zaniolodan iyi mi?