Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sürekli kiralık oyuncu göndermeyelim artık biraz bonservisle oyuncu göndermek gerekiyor. Morutan'ı kiralasak ne olacak mesela seneye gelip 11 mi oynayacak aksine 1 sene daha zaman kaybedeceğiz ve oyuncunun değeri sabit kalmaya devam edecek. Cicaldau ve Taylan'ı kiralamakta bence doğru değildi keza Midtsjö'yü kiralamakta doğru olmaz kesinlikle. Yusuf Demir veya o tarzda oyuncuları kiralamayı anlarım ama kadroda denenmiş ve istenen katkı alınamamış isimleri sürekli kiralamanın bir getirisi yok bence. Yunus içinde bonservisle göndermeyeceksek kiralamaya gerek yok bana göre.

Araplara giden oyuncuların en az %25-30u oraya uyum sağlayamadıkları için dönmek isteyecekler avrupaya max 1 sene içerisinde.Çok güzel alım fırsatları çıkacaktır takip etmek lazım.

Sürekli kiralık oyuncu göndermeyelim artık biraz bonservisle oyuncu göndermek gerekiyor. Morutan'ı kiralasak ne olacak mesela seneye gelip 11 mi oynayacak aksine 1 sene daha zaman kaybedeceğiz ve oyuncunun değeri sabit kalmaya devam edecek. Cicaldau ve Taylan'ı kiralamakta bence doğru değildi keza Midtsjö'yü kiralamakta doğru olmaz kesinlikle. Yusuf Demir veya o tarzda oyuncuları kiralamayı anlarım ama kadroda denenmiş ve istenen katkı alınamamış isimleri sürekli kiralamanın bir getirisi yok bence. Yunus içinde bonservisle göndermeyeceksek kiralamaya gerek yok bana göre.
Morutan için muhtemelen yabancı sınırı kalkarsa diye göndermiyoruz.

Benim korkum herkesin farklı görüşlere sahip olup, yönetim kimi alırsa alsın kendi istediği olmadı diye laf edecek kişilerin olması.

Bu arada bugün farkettim de katar takimlari bayadir brezilyali wonderkidleri topluyor uygun fiyata , ne iş acaba ? Giovanni , Renan falan aklıma gelenler

Bundesliga 2 maçları varmış canlı...

1691323418244.webp

griezmann h.o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt