Ali Burak Uz
Aslan Üye
- 28 Temmuz 2011
- 9.842
- 15.298
- 2.433
Bu 10 numarada oynar gibi bir izlenim veriyorBrazilian star
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu 10 numarada oynar gibi bir izlenim veriyorBrazilian star
Morutan için muhtemelen yabancı sınırı kalkarsa diye göndermiyoruz.Sürekli kiralık oyuncu göndermeyelim artık biraz bonservisle oyuncu göndermek gerekiyor. Morutan'ı kiralasak ne olacak mesela seneye gelip 11 mi oynayacak aksine 1 sene daha zaman kaybedeceğiz ve oyuncunun değeri sabit kalmaya devam edecek. Cicaldau ve Taylan'ı kiralamakta bence doğru değildi keza Midtsjö'yü kiralamakta doğru olmaz kesinlikle. Yusuf Demir veya o tarzda oyuncuları kiralamayı anlarım ama kadroda denenmiş ve istenen katkı alınamamış isimleri sürekli kiralamanın bir getirisi yok bence. Yunus içinde bonservisle göndermeyeceksek kiralamaya gerek yok bana göre.
Kesin gitsinci değilim hatta şampiyonlukta ciddi katkısı olan biri bence. Lakin satabilirsek yaşı ve maaşından dolayı gitmesi olumlu olur yerine şöyle az maaşlı genç biri gelirse maaş dengesi olarakta daha iyi olabilir.dün de başka bir arkadaşa sormuştum neden sergio gitsin isteniyor?
Şurası imkansız.Sergio ve midsjo giderse parades ve ndombele gelebilir.
Torreira berkan parades ndombele kerem D.
Gayet iyi bir orta saha kadrosu olur
Reis artık gelsin be çok bekletti, lig başlıyor bu dengesiz kadroya denge katacak tek isim
Niye imkansızŞurası imkansız.
Olacaksa hemen bitirilsin daha iyisi zor bulunur ama soğudum heriften, gelip topunu oynarsa sorun yokParedes de sicak mis kanks, top bizdemis ne düsünüyosun bu adam icin