Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.518
- 11.979
- 773
Helal olsun palace a , 2 sene önce 70 m a bırakmamış zamanında evertona gitseydibugun bize gelmezdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupa da başarı için istikrar gerekiyor öncesinde yav biz sürekli gidelim illa ki birinde bir şeyler başaracak noktaya geliriz. Kendimize ilk bunu ilke edinmemiz gerekirken taraftarların bazıları çeyrek finalleri falan konuşuyor yine. .dKonya maçına kadar Lucas’ın doğru düzgün hiç katkısı yoktu, sonrasjnda toparladı destek olduk vs.
mevcut oyuncular lig için fazla ama Avrupa’da başarılı olurdan emin değilim, 2 sene önceki kadro mücadeleden asla kaçmadığı için fizik olarak kimseye yenilmediği için Barca’yı elden kaçıracak noktaya geldi.
mevcut kadrodaki tempo kalitesi güncel olarak yeterli değil, bunu Avrupa’da hep beraber göreceğiz. Boktan ligimiz fazla ciddiye alınıyor daha komiği Zaniolo gibi o seviyede fiziği kaldıracak nadir adamlardan birisi istenmiyor takımda.
Bence kalsın Zaniolo 1 sene ben illa gitsin diyenlerden değilim. Giderse diye söyledim Yahya BeyParlaması için bütün evrenin bir araya geldiği Zaniolo'yu zar zor ışıldatmaya başladık bir de Tete mi parlatıcaz? Geçelim lütfen.
Su CL'e bi kalalim ve zaniolo kalirsa cogu kisi U dönüsü yapar bu konuda.Konya maçına kadar Lucas’ın doğru düzgün hiç katkısı yoktu, sonrasjnda toparladı destek olduk vs.
mevcut oyuncular lig için fazla ama Avrupa’da başarılı olurdan emin değilim, 2 sene önceki kadro mücadeleden asla kaçmadığı için fizik olarak kimseye yenilmediği için Barca’yı elden kaçıracak noktaya geldi.
mevcut kadrodaki tempo kalitesi güncel olarak yeterli değil, bunu Avrupa’da hep beraber göreceğiz. Boktan ligimiz fazla ciddiye alınıyor daha komiği Zaniolo gibi o seviyede fiziği kaldıracak nadir adamlardan birisi istenmiyor takımda.
Parades + Rashica'yı bu hafta indiririz. Yarın haberler artar.Fabrizio bile bizi saldı,bu hafta ortsaha gelir mi acep
Maçtan sonra sıcak gelişmeler olur.Fabrizio bile bizi saldı,bu hafta ortsaha gelir mi acep
Fabrizio bile bizi saldı,bu hafta ortsaha gelir mi acep
Zaniolo değilde sanki Torreira gidici gibi hissediyorum Paradesten dolayı. umarım gitmez torreira takımın bel kemiği direk takımın ayarı kayar.
Genelde Eminönü taraflarina geçerken uskudar a bırakıp vapurla geçiyorum.. Uskudar belediyesinin hemen altindaki otoparkta genelde yer oluyor..Sahile yürüme mesafesi 10 dakika...Arkadaşlar İstanbul'u iyi bilen biri bir konuda yardımcı olabilir mi?
Çok vaktimiz olmadığı icin aileme en azından boğaz havası aldırmak istiyorum. Eminönü Beşiktaş Fatih farketmeksizin bu semtlerde park yeri zor olduğu için buraya yakın tek vesait o semtlere ile geçebilecegimiz park yeri biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz?
Ya da nasıl bir yol izlemeliyim sizce?
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi