Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atletico'nun Felix'i Galatasaray'a kiralama şansı bence sıfıra yakin. Adamlar Felix'den en az zararla kurtulmaya calisiyor, Turkiye ligine kiralayıp degerini dahada düşürmezler.

Felix anca icardi gibi maasinin yuksek kismini atletico oderse kiralik gelebilir ama opsiyonsuz belki opsiyonu 50 60 milyon olur

Vedat Türk statüsünde falan değildi olm ne anlatıyon
Olmadığını bende biliyorum yav her sene kural değiştirilip çorba edildiği için o zamanki çıkan kurallardan birine göre göre başvurduktan sonra 5 yıl zırvası vardı yav. 2015 yılında mı ne türk vatandaşlığına başvurmuş 2020'den sonra türk vatandaşı oluyordu.

Şimdi burada da kazanılmış hak zırvası işin içine girdiğinde hukuki düzende bu adam türkiyeye dönse yerli olarak oynatabilirler.

2015 öncesi diye Alman hans türk olarak oynarken(herifin türk pasaportu da yok) bu hakkı başvurarak almış ve doğuştan sahip olanların yabancı sayılması işi az zorlansa mahkemeden döner.

Atletico bize kiralar,cünkü felix ligin icinden gecer ve yine deger kazanir

Konya maçına kadar Lucas’ın doğru düzgün hiç katkısı yoktu, sonrasjnda toparladı destek olduk vs.

mevcut oyuncular lig için fazla ama Avrupa’da başarılı olurdan emin değilim, 2 sene önceki kadro mücadeleden asla kaçmadığı için fizik olarak kimseye yenilmediği için Barca’yı elden kaçıracak noktaya geldi.

mevcut kadrodaki tempo kalitesi güncel olarak yeterli değil, bunu Avrupa’da hep beraber göreceğiz. Boktan ligimiz fazla ciddiye alınıyor daha komiği Zaniolo gibi o seviyede fiziği kaldıracak nadir adamlardan birisi istenmiyor takımda.
Benim %50 50 umudum var. En azindan defans yaptigimiz anlarda Zaniolo'nun fenere 3. golundeki pozisyonlarin benzerlerini bulacagiz veya kirmizi gostertdigi pozisyonlar. Icardi kirmizidaki paslari hep yapti ama Avrupa'yi kestiremiyorum. Ayrica bu sefer Zaha da var. Son transferleri de gormek lazim zira hala hangi formatta oynayacagimizi kestiremiyorum.

Torreira ve Oliveira'nın 2,75 net ücrete oynadığı yerde Paredes isimli herif 3,5 alamaz. Bize burun kıvırıyordu, 2 aydır kulüp bulamadığı için 3,5 atmaya başladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt