- 12 Haziran 2013
- 9.915
- 6.000
- 1.843
Dolunay i dybala diye okudumDolunay 1 agustostaydi abi,6 gün oldu ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dolunay i dybala diye okudumDolunay 1 agustostaydi abi,6 gün oldu ya
Çok bir oynama olmayacak Rashica + Parades zaten gelecek diye düşünüyoruz sadece Zaniolo-Tete değişikliği oluyor bir de fırsat olarak Felix/Griezmann/Talisca bunlardan biri bitiyor.2.senaryoyu okurken yoruldum. Bitime 39 gün kala o kadar işlemi bir anda kaldıramayız.
Gruplara kalırsak Allahın izni ile, çok cazip fırsatlar çıkacaktır o dönem.Bana da öyle geliyor. Ağustos Sonu ile 1 Eylül gibi takım bulamazsa kesin gözüyle bakarım.
Griziyi unut adam simeone nin tahtaya yazdığı ilk 3 isimden biridir.Çok bir oynama olmayacak Rashica + Parades zaten gelecek diye düşünüyoruz sadece Zaniolo-Tete değişikliği oluyor bir de fırsat olarak Felix/Griezmann/Talisca bunlardan biri bitiyor.
Seneye yine ön eleme olacak, ondan sonraki sene gidebiliriz ancak.Bu sene Ülke sıralamasında ilk 10 a girersek şampiyon CL ye direkt gidiyor sanırım. Ne dersiniz girebilir miyiz?
Bu sezonu değil gelecek sezonu etkiliyor, ilk 10 girilir gibi bjk ve Adana kuralarına bağlı tabiBu sene Ülke sıralamasında ilk 10 a girersek şampiyon CL ye direkt gidiyor sanırım. Ne dersiniz girebilir miyiz?
İsmi önemli değil hocanın sistem üzerindeki söylemlerine bakarsak Mertens rolünde birini istiyor bu 3 ismin dışında da biri olabilir.Griziyi unut adam simeone nin tahtaya yazdığı ilk 3 isimden biridir.
Olmadığını bende biliyorum yav her sene kural değiştirilip çorba edildiği için o zamanki çıkan kurallardan birine göre göre başvurduktan sonra 5 yıl zırvası vardı yav. 2015 yılında mı ne türk vatandaşlığına başvurmuş 2020'den sonra türk vatandaşı oluyordu.Vedat Türk statüsünde falan değildi olm ne anlatıyon
Benim %50 50 umudum var. En azindan defans yaptigimiz anlarda Zaniolo'nun fenere 3. golundeki pozisyonlarin benzerlerini bulacagiz veya kirmizi gostertdigi pozisyonlar. Icardi kirmizidaki paslari hep yapti ama Avrupa'yi kestiremiyorum. Ayrica bu sefer Zaha da var. Son transferleri de gormek lazim zira hala hangi formatta oynayacagimizi kestiremiyorum.Konya maçına kadar Lucas’ın doğru düzgün hiç katkısı yoktu, sonrasjnda toparladı destek olduk vs.
mevcut oyuncular lig için fazla ama Avrupa’da başarılı olurdan emin değilim, 2 sene önceki kadro mücadeleden asla kaçmadığı için fizik olarak kimseye yenilmediği için Barca’yı elden kaçıracak noktaya geldi.
mevcut kadrodaki tempo kalitesi güncel olarak yeterli değil, bunu Avrupa’da hep beraber göreceğiz. Boktan ligimiz fazla ciddiye alınıyor daha komiği Zaniolo gibi o seviyede fiziği kaldıracak nadir adamlardan birisi istenmiyor takımda.
Serdar azizi topçu zannediyor normalguvenc kurtar dingili apoyu cop ilan etti
Talisca olmaz o vakit o bağlantıyı çok yapmıyor çünkü pressde yapmaz Griez de gelmez tam uygun olsa bile tek Felix kalıyorİsmi önemli değil hocanın sistem üzerindeki söylemlerine bakarsak Mertens rolünde birini istiyor bu 3 ismin dışında da biri olabilir.