Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Truva atının ilkinde Zaha gelmişti bu seferde Tete gibi gözüküyor.

zaniolo transferini anlamakta zorlananlara.... adam sanıyor ki 35 milyonu alıyorsun hop hemen transfere harcıyorsun....

Buna göre, Futbolcunun eski kulübüne 15 Kasım 2023 tarihinden başlamak üzere 5 sezona yayılmış eşit taksitte, 15.000.000 EUR kesin transfer bedeli ödenecektir.

Futbolcunun ileride bir başka kulübe satılması durumunda, elde edilecek kesin transfer bedeli karının %20'si A.S. Roma S.r.l.'ye ödenecektir. HENÜZ ÖDEDİĞİMİZ BİR PARA YOK.

Zaha da mı öyle ?? Zahayı hiç izlememişsin

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizde öyle oynar; biz de o şekilde oynamasını tercih ederiz; bizim takımda olmayan hücum aksiyonlarını sergilesin diye transfer edilmiş olduğunu tahmin ediyorum. Duruma göre rakip beki 50 mt kovaladığı da olacaktır ama asli görev olarak değil. Onun enerjisi hücumda lazım. O yüzden 4-3-3 e dönülmesi gerektiğini düşünüyorum; Paredes' i Okan Hoca istiyorsa, o da öyle düşünüyor olmalı...

Geçen sözde başka bir muhabir bozuntumuz da boeyi 14 milyona mı ne gönderiyordu dangalaklara söv söv bitmiyorlar arkadaş.
Oyuncunun değerini düşürmemek lazım. Boey ilk zamanlarında bile 20 m euro çok az diyordum atletik, hızlı, defansif olarak başarılı, hücuma katkı verebiliyor üstüne Fransa milli takım ihtimali bile bu seneki Avrupa performansından sonra olabilir o rakam en düşük 30 m euro olmalı.

Tete de hukuki sorunlar olma ihtimali varsa girmez Erden Timur

Tete gelirse rashica gelmez.tete zaniolonun muadili bi oyuncu değil.fizik ve oyun stili zerre benzemiyor. gozunuz var,aklınız var.neden bunu gormemekte israr ediyor,zanioloya sariyosunuz.fbliler gibi biseyleri mi yitirdiniz ?tete geçen sezonu kötü geciren ve mevkisi rashica gibi sağ kanat olan parlamak üzere olan yetenekli bi genc arkadaş.alirsan geleceğe yatirim diye alacaksın ve para eder diye.bu durumda rashicya 10 milyon vermemek akillica diye alınabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt