- 2 Temmuz 2011
- 137.792
- 58.728
- 5.488
Kaşınan hakediyordur,ben hergun rashica gelmesin diyo muyum?istemesemde transferini agustos sonu gelir diyorum.sabir bi yere kadar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizde öyle oynar; biz de o şekilde oynamasını tercih ederiz; bizim takımda olmayan hücum aksiyonlarını sergilesin diye transfer edilmiş olduğunu tahmin ediyorum. Duruma göre rakip beki 50 mt kovaladığı da olacaktır ama asli görev olarak değil. Onun enerjisi hücumda lazım. O yüzden 4-3-3 e dönülmesi gerektiğini düşünüyorum; Paredes' i Okan Hoca istiyorsa, o da öyle düşünüyor olmalı...Zaha da mı öyle ?? Zahayı hiç izlememişsin
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oyuncunun değerini düşürmemek lazım. Boey ilk zamanlarında bile 20 m euro çok az diyordum atletik, hızlı, defansif olarak başarılı, hücuma katkı verebiliyor üstüne Fransa milli takım ihtimali bile bu seneki Avrupa performansından sonra olabilir o rakam en düşük 30 m euro olmalı.Geçen sözde başka bir muhabir bozuntumuz da boeyi 14 milyona mı ne gönderiyordu dangalaklara söv söv bitmiyorlar arkadaş.
Ne oldu hayırdır??Nasıl olsa tatile gideceğim.soverek gitmek,en güzeli olacak.hergun bu belirli kişilerin takintili ve igrenc muhabbetini çekmek zorunda degilim.illa bana küfür et diyo arkadas.edecegim ama çoğunluğa edecegim
Ukranyada savaş var adam gitmek istiyo ve izin vermiyorlar sorunlu ayrılması doğal karşılanabilir. Muhakkak karakter analizi yapılmıştırTete ismine oyuncunun kalitesinden bağımsız olarak biraz soğuğum çünkü son takımından sorunlu şekilde ayrıldığı konuşuluyor.
Zahahahahha