Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.701
- 14.555
- 2.623
Adamlar “ Bir transfer çalımı daha yemek üzereyiz. Taraftarımızdan özür dileriz” gibi bir açıklama yapmış.
Tete işinin ciddi olduğu belli.
Tete işinin ciddi olduğu belli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neminde yanında transferler biraz ıslatmış olmasın.20 dk önce duş aldım saçlar hala kurumadı işte öyle nemli bi hava var

rahat 22 gol 14 asistlik performans yapar arkadaşlar bu çocuk
herif topçuoğlutopçu
çalım atarken bile sağlam çalım atıyor topu kaptıracakmış gibi atmıyor
bilekler muazzam
kısa sprint hızıda çok iyi
ve en önemlisi çizgiye iniyor
Kötü mü oldu.
Torreira - Y.Fofana
Tete - Griezmann - Zaha
Icardi
Mantıklı olabilir.Bi kanat zaha diğeri tete artık 10 noya gerek yok aktürkü icardi arkasında gezgin kullanırız
Onu diyorum ya...Önde rutin olarak Kerem A. nın oynayacağını peşinen hesaba katarak planlama yapmak gerekiyor...
Allahtan erden timur burdakiler gibi düşünmüyoritalyan milli bi adamı awrupada oynatmadan satmak w. büyük hata
Fmde 55e yolladım kanka ne diyorsun bu işezaniolo'yu 30'a satmak = bodou'yu 16ya stoke city'ye satmak
Kesinlikle çalım atarken top ayağına yapışıyor. Dar alan topçusu dedikleri bu işte anadolu kulüplerinin kilidini böyle bilekler açar.
fb duyumculari burhancandan daha iyi,hepsini takipteyimBurhan transfersimo musun muhabir mi adam gibi yazsana ulan.