Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar “ Bir transfer çalımı daha yemek üzereyiz. Taraftarımızdan özür dileriz” gibi bir açıklama yapmış.
Tete işinin ciddi olduğu belli.

rahat 22 gol 14 asistlik performans yapar arkadaşlar bu çocuk
herif topçuoğlutopçu
çalım atarken bile sağlam çalım atıyor topu kaptıracakmış gibi atmıyor
bilekler muazzam
kısa sprint hızıda çok iyi
ve en önemlisi çizgiye iniyor

Kesinlikle çalım atarken top ayağına yapışıyor. Dar alan topçusu dedikleri bu işte anadolu kulüplerinin kilidini böyle bilekler açar.

melikşah yine ne şiş yansın ne kebap en orta yollu kolpayı saldı, 30 milyona hayırlı olsun kime gittiğini bilmiyorum ama tahmini o civarlara gider hesabı

yalnız 23 yaşındaki italyan aygırının bize yaptıracağı reklamı çok az kişi yaptırabilirdi para ile zor bu işler.. ben şahsen kalmasını çok isterdim. geldiğinden beri bizi çok yerde gündeme çıkardı..

3.yerli kim oluyor günay mı

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onu diyorum ya...Önde rutin olarak Kerem A. nın oynayacağını peşinen hesaba katarak planlama yapmak gerekiyor...

1. Apo
2. Kerem A.
3. Kerem D. ve diğerleri...

Uğurcan olmadı. Nelsson gitseydi Merih transferi mümkün olur muydu, olursa yerini doldurabilir miydi? Cevabı havada kalacak bir soru...Demirbay yerine Salih Özcan ise söz konusu bile olamadı, TR ye gelmeyi istememiş galiba. Başka parlak fikir de görmedim doğrusu, var mı?..

Burhancan'a kızılıyor da bu senenin açık ara en sansasyonel muhabiri haberleri Erden Timur'dan alıyor olabilir tweet atarken de Da Vinci şifresi gibi veriyor.

Kesinlikle çalım atarken top ayağına yapışıyor. Dar alan topçusu dedikleri bu işte anadolu kulüplerinin kilidini böyle bilekler açar.

aynen öyle
bu çocuk çok içime sindi
çalım atışı müthiş ya
quaresma-nwakaeme gibi birşey herif
fb alsa acayip topçu alacakmış
vay anasını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt