Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevcut kadroya kanat gerekmiyor bizim göbek sorun şuan ya da eksik demek lazım . Kanatlardan biri giderse durum değişebilir ama yerli giderse ve yerine yabancı gelirse kadro planlamasında hata yaparız
Hoca mevcut sistem devam edecek dedi muhtemelen Tete/Zaniolo bunlar 10 numara 2. santrafor gibi oynayabilir belki böyle düşünüyordur. Bence Parades, Oliveira, Torreira, Kerem D, Berkan yeterli olur 2 oyuncu oynayacak.

zaha + icardi

tete + felix

En tepedeki isme teyit ettirmeye çalışıyorum. Henüz dönüş yapmadı.
Ben de teyit etmeye çalışıyorum
IMG_20230807_203141.webp

tete bombos bir adama benziyor niye bu kadar gaza geldiniz yav

rasika bin kat daha önemli bir isim

Fred için gerekirse 1 ay bekleyecek olan erden bey,gidip boştaki teteyi alır ama geri dönüşü olmayan rashicaya 10 milyon vermez.dun keramettin abinin dedigi gibi avrupada fiziğiyle en çok iş yapacak zanioloyu ,olasi bi şampiyonlar ligi performansı ile 35 milyonu havada kapacakken zanioloyu sizin vasat keyifleriniz icin yollamaz

Rashicanın üstüne 2 tane kanat oyuncusu aldık gibi adam yeter lan diyip fenere gitse yeridir :d

Ömrüm boyunca kimseye imrenmedim veya ulan şunun yerinde olsamda keyfime baksam dediğim biri olmadı. Ama şu futbolcuların yaşayış şekillerine bakıyorum da biz boşuna kendimizi yoruyoruz veya yıpratıyoruz,kavga ediyoruz. Futbol ise izle orda kalsın.Adam hamudu ile götürüyor tasasına bize kalıyor. Ne gerek var.?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt