- 1 Ağustos 2009
- 46.745
- 49.046
- 4.708
Teteyi izliyorum. Bilekleri çok iyi. Enfes iş yapar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En tepedeki isme teyit ettirmeye çalışıyorum. Henüz dönüş yapmadı.Teyitli mi kuzen?
Hoca mevcut sistem devam edecek dedi muhtemelen Tete/Zaniolo bunlar 10 numara 2. santrafor gibi oynayabilir belki böyle düşünüyordur. Bence Parades, Oliveira, Torreira, Kerem D, Berkan yeterli olur 2 oyuncu oynayacak.Mevcut kadroya kanat gerekmiyor bizim göbek sorun şuan ya da eksik demek lazım . Kanatlardan biri giderse durum değişebilir ama yerli giderse ve yerine yabancı gelirse kadro planlamasında hata yaparız
Kartalişka ihtimali dogunca felix operasyonu donduruldu. Bana gelen bilgi bu yonde.
Zanilo gitmez,boşa yorma kendinibizim GS'yi takip etti geri çekti sonra, zaniolo gidici bro
Erden timura sor abi,10 milyon vermez erden bey rashicayaHata olur
Ben de teyit etmeye çalışıyorumEn tepedeki isme teyit ettirmeye çalışıyorum. Henüz dönüş yapmadı.
EvetYok artık bu İcardi sevinci mi yapmış ben mi öyle algılamak istedim
Reis geçen sene rashicaya baya sovüyordun hatta ban yemistin o yuzdentete bombos bir adama benziyor niye bu kadar gaza geldiniz yav
rasika bin kat daha önemli bir isim
Tete tecavuze ugramadan sag salim gelebilir ins.Zanilolo TK1905 nolu uçakla yarın akşam İngiltere'ye gidiyor Tete de metro turizm 19.05 otobüsüyle Bodrumdan İstanbul'a geliyor