Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 5.738
- 7.363
- 1.843
mertens sene sonunda bizde futbolu bıracakmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Messi mubarektete + zaniyola + yunus anca bir tane rasika ederler malesef
febe den Tete
jk den de Pepe yi ellerinden alirsan
Üstüne de Koke çekersek
Komik olur
TETE PEPE KOKE
Yarın akşam kesinleşir anlasma haberleriTete boş topçu değildir umarım. Heyecan yapmaya değer mi
Benim ayrıca onlara sürprizim var,beklesinler.su an sabrediyorumKosova lobisinin artık gerçekle yüzleşme vakti geliyor gibi. Kadroya girebilirse Norwich maçlarını izleyerek hasret giderebilirler![]()
kesin yaşarızTeteyi alsak UEFA nezdinde sorun yaşar mıyız? Hem mali açıdan hem de kulübü açısından? Merak ettiğim için soruyorum
Uefa böyle şeylerde çoğunlukla topçudan yana karar veriyor. Ben artık böyle transferlerden korkmuyorum şahsenTeteyi alsak UEFA nezdinde sorun yaşar mıyız? Hem mali açıdan hem de kulübü açısından? Merak ettiğim için soruyorum
Tete kesin mi hocam?Benim ayrıca onlara sürprizim var,beklesinler.su an sabrediyorum
araştırılmıştır o durum belli ki bir sıkıntı yokturTeteyi alsak UEFA nezdinde sorun yaşar mıyız? Hem mali açıdan hem de kulübü açısından? Merak ettiğim için soruyorum