Murat Akar
Sarı Üye
- 21 Mayıs 2019
- 624
- 495
- 588
İnşallah sorun yaşanmaz yazık olmasın onca emeklereUefa böyle şeylerde çoğunlukla topçudan yana karar veriyor. Ben artık böyle transferlerden korkmuyorum şahsen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah sorun yaşanmaz yazık olmasın onca emeklereUefa böyle şeylerde çoğunlukla topçudan yana karar veriyor. Ben artık böyle transferlerden korkmuyorum şahsen
Öyle bir kadro kuruluyor ki 3 yil transfer cezasi alsak umrumuzda olmazTeteyi alsak UEFA nezdinde sorun yaşar mıyız? Hem mali açıdan hem de kulübü açısından? Merak ettiğim için soruyorum

Bende şahsen Rashicanın da gelmesini isterim Rashica oyundayken Boey'den tam performans almıştık geçen seneBu Tete muhabbetinde timsaha gelmiyorsunuzdur umarım. Bizim önceliğimiz Rashica.
Ergen uydurmasiRashica’ya 10 milyon vereceğimizi kim söyledi yahu ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rashica asker tete ise her türlü almak isteyeceğin her zaman fırsat bulamayacagin bir adam.Bu Tete muhabbetinde timsaha gelmiyorsunuzdur umarım. Bizim önceliğimiz Rashica.
bende zannetmiyorum 30-35 teklif edileceğini bakalımZanilo gitmez,boşa yorma kendini
Hah sonunda şunu diyen biri.zaniolo giderse onun muadili transfer joao felix olur meselaTete cidden geliyorsa soyle bakmak gerek, Rashica icin verecegimiz bonservisi teteye imza parasi olarak verecegiz.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Almama nedeni maddi olarak mı Uefa nezdinde kulübüyle sorun yaşamamak mı?Tete yi gecen sene Benfica almak istedi, Lyon da kiralik oynadi, onlarda almak istedi olmadi.
Veren olursa alır zaten ama yok kimsebende zannetmiyorum 30-35 teklif edileceğini bakalım
Ts’li şişko muhabir.Baris yurduseven kim