Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
İş görür mü? İsmi tam ihtiyacımızı giderecek bi isim gibi. (Not: hiç izlemedim)Fener maçlarında evet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İş görür mü? İsmi tam ihtiyacımızı giderecek bi isim gibi. (Not: hiç izlemedim)Fener maçlarında evet
Yıllık 4.5 verince yaşın bir önemi kalmıyor çünkü satamıyosun adamı.Öyle bir sıkıntı var.30 üstü alınsa bu yaş ne yeeeaaa dersiniz. 23 yaşında 4 yıllık olsa beğenmezsiniz. İsteğiniz nedir? 10 yaşında 1 senelik 100k euro mu?
Şpertşyan ne zaman gelecek kardeş haftalardir nöbet tutuyoruzSağ iç oynar Hamit gibi.
Cengizi alıp pendikspora kiralayalım.Paf takimimiza da Cengiz mi ceksek napsak
herkes işin goygoyunda ama kötü bir transfer sezonu geçiriyoruz. kadroya ilave yapılması gereken 3 mevki vardı solbek, 8 numara, 10 numara. sadece solbek geldi. ustune rashicayı kaybettik. ıvır zıvır transferlerle ugrasıyoruz. inşallah sonu iyi olur ama bu sezon için kötümserim.
O kim yav?Şpertşyan ne zaman gelecek kardeş haftalardir nöbet tutuyoruz
Ben bekliyorum zaten misal toreira -parades-raşitsaBirisi bana rashica nın bu defansif özellikleri ile 8 numarada oynayabileceğini söylesin...