Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.688
- 66.779
- 5.003
Zaniolodan para gelirse 2 tane üst düzey ortasaha alalımTansel: ortasaha için 4 oyuncuyla görüşülüyor, 4ü de çok üst düzey, 4ü de tielemanstan iyi isimler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaniolodan para gelirse 2 tane üst düzey ortasaha alalımTansel: ortasaha için 4 oyuncuyla görüşülüyor, 4ü de çok üst düzey, 4ü de tielemanstan iyi isimler
rashicayı alacagımıza kesin gozuyle bakıyorum. zaniolo'nun da konuyla ilgisi oldugunu sanmıyorum. gercekten alınıyorsa bu arkadaş, yunus veya morutan satılacagı için alınıyordur.Birincisini almadık geleceği muallak zaten ikincisi de satılacağı için alınıyor bu arkadaş yoksa mantığı ne
Diğer Camara daha iyidi o maçlarda.İş görür mü? İsmi tam ihtiyacımızı giderecek bi isim gibi. (Not: hiç izlemedim)
Zani ve İcardi alıştırdı bunları, alışmış kudurmuştan beterdirKadıköy de Zaha ve Tete koydukça bunlar istifa diye anırmaya başlar.
Tansel 4 üst düzey os görüşülüyor diyo reis. Ben diyorum ki de paul kesin var o isimler içindeDiğer Camara daha iyidi o maçlarda.
Mady Roma’da iş yapamadı emin değilim.
orası kesinÇok baska bir takim izlicez gibime geliyor ya
Yanliz biraz daha koysak talisca yapilir sankiErden başkan 5 imza 2.7 maaşla bağlamıştır maks.
Olası değilTansel 4 üst düzey os görüşülüyor diyo reis. Ben diyorum ki de paul kesin var o isimler içinde
De paul imkansızTansel 4 üst düzey os görüşülüyor diyo reis. Ben diyorum ki de paul kesin var o isimler içinde