Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu teteye görmüyorsunuz ama adam iki maçtan birinde skora katkı yapmış.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-08-07-23-41-43-496_com.android.chrome-edit.webp
    Screenshot_2023-08-07-23-41-43-496_com.android.chrome-edit.webp
    8 KB · Görüntüleme: 69
• bu forma altında daha berbatını izlemedik
• patetik bi oyuncu ve bunu derken kibarlık yapmış oluyorum
• lyonda da bizdeki kadar sefildi
• bidaha brezilyalı kiralayanın
• tamamen işlevsiz, prem oyuncusu değil
_20230807_233938.webp

su olay videolarda bile cok net belli oluyor. topu ayagına alıp 5 saniye boyunca ne yapacagını dusunuyor. sonra ters tarafa calım atıp atagı olduruyor.

en önemli bölgeyi en sona bıraktıgımıza göre de bruyne goretzka filan alacaz herhalde

Tete transferini ilk olarak Fb space'de sürekli konuşan menajer adam duyurmuştu.Hatta space ' de adamı linçlemişlerdir , adam da ben bu işin içindeyim inanmayın inanmasın dıye twıtt astmıstı. Adam haklı çıktı.

Bu adam bildiğim kadarıyla brezilya da yaşıyor brezilyalı futbolcuların transfer işlerini iyi biliyor talisca için de bir Space yayınında kesinlikle gelmeyecek demişti kargalar boşuna hayal kuruyor yani

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sanırım takım böyle oynayacak

--------------icardi----------
kerem-zaniolo-zaha-tete-barış alper yılmaz

Tete

Icardi kadar değerli

Fenerin yüksek teklifine rağmen bizi tercih etti

Erden Timur un ekranında fenerin kafasında "finish him" yazdığına yemin ederim ama kanıtlayamam.

sabırlı olmak çözüm,ortasaha olmadan hersey anlamsız.11 senede 3 transfere sevindim.sneijder,lemina ve zaniolo

Tete şahsen beni sevindiren hamle oldu yaşı genç hem zahayı aldık hemde zahanın gencini daha ne isterim 👌💛❤️

Bışar Özbey: "Bir kulüp yöneticisi olsa Tete riskine her türlü girerdim."(Spor Gecesine Bağlandı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt