Turan Himler
Sarı Üye
- 14 Ağustos 2017
- 719
- 364
- 663
Bir de Talisca çekelim moralleri yükseltelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakin kalalım.
Yapbozun en kilit parçası hala eksik.
Düzenli olarak özel ekiple çalışıyormuş adam hazır zatenTete'nin hazır olması için ekim ayına kadar bekleriz.
bunu diyen kimGS hukukçuları sorun görmüyor
Tete Galatasaray'da![]()
8 değil 6...Yeterince 8 var, Demirbay alınmazdı aksi halde, Torr da 8 zaten, Okan Hocanın ifadesiyle. Karar verdim ve konu kapandı şimdilik. Oli ve Midtsjö' yü az zararla gönderebilirsen yeni 8 için faaliyetleri memnuniyetle başlatırım yeniden. Pek kimsenin önceliği değilken dahi defalarca 8 başlığı açmış biriyimdir...8 numara kim olacak acaba yav herkes geliyor gidiyor 8 de tık yok.
Bu arada Tete haberini en net şekilde ilk duyuran isim ilginç şekilde Rasim ozan olmuş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kim ne dedi rtaşGS hukukçuları sorun görmüyor
Tete Galatasaray'da![]()
CL'de olmama ihtimali varKerem'in sahada olup olmayacagi bile kesin degil artik
Biri tete okay bjk de ki kim yav
!!!!Melikşahın twitterdaki fake hesabını yakaladım aha buldum olum seni
neyse ifşa etmim
abi 4 gun önce ben fb spacei yazınca,sende o anda muhabbetini ettin.ama burdakiler umursamadı.Fenere çalım mevzularına gerek yok.
Tete baştan beri bizi istiyor zaten, herhalde geçen hafta bize gelmek için kuduruyor yazmıştım.
Rakip camiayı bu kadar ciddiye almaya gerek görmüyorum. Oyuncu gelsin sahada konuşsun, en iyi cevap budur.