Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakin kalalım.

Yapbozun en kilit parçası hala eksik.

Bu kadro bana bizim zamanın Jo, Elano, Arda, Giovani Dos Santos, Baros, Kewell vs vs’yi hatırlatmaya başladı yalnız, hatırlarsın :) Günümüz futbolunun en önemli yeri orta ikili-üçlüyken elinde hali hazırda 4 oyuncunun olduğu mevkiye ekleme yapmaya ne gerek var diye düşünmüyor değilim.

Fenere çalım mevzularına gerek yok.

Tete baştan beri bizi istiyor zaten, herhalde geçen hafta bize gelmek için kuduruyor yazmıştım.

Rakip camiayı bu kadar ciddiye almaya gerek görmüyorum. Oyuncu gelsin sahada konuşsun, en iyi cevap budur.

Nando
boey nelsson apo angelino
torreira demirbay
tete kerem zaha
icardi

8 numara kim olacak acaba yav herkes geliyor gidiyor 8 de tık yok.
8 değil 6...Yeterince 8 var, Demirbay alınmazdı aksi halde, Torr da 8 zaten, Okan Hocanın ifadesiyle. Karar verdim ve konu kapandı şimdilik. Oli ve Midtsjö' yü az zararla gönderebilirsen yeni 8 için faaliyetleri memnuniyetle başlatırım yeniden. Pek kimsenin önceliği değilken dahi defalarca 8 başlığı açmış biriyimdir...

Zaniolo'yu CL'de izlemek iyi olabilirdi. Kısfmet.

Fenere çalım mevzularına gerek yok.

Tete baştan beri bizi istiyor zaten, herhalde geçen hafta bize gelmek için kuduruyor yazmıştım.

Rakip camiayı bu kadar ciddiye almaya gerek görmüyorum. Oyuncu gelsin sahada konuşsun, en iyi cevap budur.
abi 4 gun önce ben fb spacei yazınca,sende o anda muhabbetini ettin.ama burdakiler umursamadı.

8 transferi çok önemli, yönetim zaten farkındadır ama oraya gelecek adam bütün havayı belirleyecek. Düşük profil birini alacaklarını sanmıyorum ama bakalım. Erden Timur'a inanıyoruz.
Albayrakla transfer yapmaya çalıştığımız günlerden bu günlere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt