- 21 Haziran 2011
- 27.213
- 7.319
- 2.238
X'de gördümKim ne dedi rtaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
X'de gördümKim ne dedi rtaş
Tjk katliamı yaşatır.Olursa Talisca'dır.
Yıllardır burada bu herife demedigim laf kalmadı biraz geç uyanmislarWorld Class yetenekleri çöp etti adam. Onlar da kurtulduklarına memnunlar.
O çok net boşluktu reis, şu an daha dengeliyiz ama hatalı bir orta saha transferi hem arka hem de ön hattın verimini ciddi şekilde düşürecektir.
Topa basacak adamımız pek yok kadroda. Mücadele gücü yüksek olan da az, top rakipteyken ne yaptığımız da önemli.
Orta saha tabiki?raşit mi
orta saha mı
Griezmann tabii ki.Talisca mi Griezmann mi
o adamı da ben tasıdım foruma ilk.paredes mevzusunu da 1 hafta önce söyledi bana terim tayfa,gecen sezon ilk hoca tercihi de fatih terimmiş.metin öztürk yuzunden okan hoca seçilmiş.zaten 1 ay sonra geldi okan hoca,normal.Orhanmıdır nedir o demişti ilk adamı linç etmişlerdi spacete
Griezmanni sirf ofansif dolayi degil, geriye dogru da manyak oynuyor. tam lazim adamİhtimal vermiyorum ama olur da Griezmann 10 numaraya olursa 38 maç 110 gole yaklaşırız. Daha kırılamayacak rekorlara imza atacak bir kadro olur. Anadolu takımları küçülürken biz daha da tavanı yükseltiyoruz.
hayır tete morutanın yerine geliyorBen en çok orta saha transferini merak ediyorum. Tete geldi diyelim rashica yalanmı oldu o zaman
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Talisca mı guendouzi miGriezmann tabii ki.