Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.448
- 4.831
- 1.618
lan 250m olduk bu transferle 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sence ihtimal olabilir mi. Nedense en cok istedigim ve sanki olacakmis gibi bir his var icimdeGriezmann tabii ki.
Cuk diye oturur. icardi zaha talisca en az 50 gol atarbu talisca bizim oyunumuza hiç uymayan bir herif yalnız
Sezon baslamadan bu kadar "kanat"a ragmen ucup kacilmayacagini biliyoruz ama ayni zamanda bu bir psikolojik savas.Fenere çalım mevzularına gerek yok.
Tete baştan beri bizi istiyor zaten, herhalde geçen hafta bize gelmek için kuduruyor yazmıştım.
Rakip camiayı bu kadar ciddiye almaya gerek görmüyorum. Oyuncu gelsin sahada konuşsun, en iyi cevap budur.
Mevcut durumsa mantıklı olan guendouziTalisca mı guendouzi mi
300 ü tamamlar bu gidişle erden başkanlan 250m olduk bu transferle![]()
Önde baskı işimize balta vurabilir. Talisca olursa sağda rashica torreira yanında ndidi gibi bişeyle sahaya çıkmak lzımbu talisca bizim oyunumuza hiç uymayan bir herif yalnız
Guendouzi mi rabiot mu?Talisca mı guendouzi mi
Arkadslara sordum hemen 'biz birşey yaptık mı? -Yok efendim -Ulan nasıl...Abi nasıl ya
Bedava Zaha
Bedava Tete
Noluyor
Bu ikisi 55 milyon euro normal şartlarda
abi 4 gun önce ben fb spacei yazınca,sende o anda muhabbetini ettin.ama burdakiler umursamadı.
Zaniolo kime gitti bilgi alabilir miyimGriezmann tabii ki.
En ihtiyacımız olan adam guendouzi, bi de ayrı semptim var çocuğaGuendouzi mi rabiot mu?
biz su an ne konusuyoruz farkindami taraftarlar bu nasil rakamlar.300 ü tamamlar bu gidişle erden başkan![]()