Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav butun gun tete geliyor zaniolo gidiyor falan diye konustuk da simdi bakıyorum hic ciddi kaynak yokmus. boşa konuşmuşuz neyse zaman gecti.

Ugurun ovdugu topcu oldumu hic, sonra patlayan.

1691450805424.webp

Sene başı icardiyi gömmüştü fena hoplattı bunu
Emre Özcan da icardiye soğuktu. Yatmaya geliyor sorunlu koşmaz felan diye. Sözde Avrupa futbolunu çok iyi bilen yeni kuşak yorumcular. Daha iccardi gibi aktif hala dünyanın en iyi 3-5 bitirici forvetinden birinin Türkiye de ligi dağıtacağı tahmin edemiyorlar.

Gecen yaz Icardi gelmesin dediniz şampiyon yaptı.zaniolo kalmasın diyosunuz ne yapacak gorecegiz

Emre Özcan da icardiye soğuktu. Yatmaya geliyor sorunlu koşmaz felan diye. Sözde Avrupa futbolunu çok iyi bilen yeni kuşak yorumcular. Daha iccardi gibi aktif hala dünyanın en iyi 3-5 bitirici forvetinden birinin Türkiye de ligi dağıtacağı tahmin edemiyorlar.
en azından adını dogru yazıyorlardır

Bak buna da yazık.muhtemelen zaniolo ilk resmi avrupa macinda gol asist yapmadi diye tukaka oldu.ayni zaniolo tek basina fbyi devirdi haziranda.işin tuhafı zaniolo ve mertensin kariyer senesi

Uğur Icardi'ye başta soğukmuş ama Torreira geldikten sonra 'arkasını toplayacak adam geldi şimdi Icardi daha mantıklı alınmalı' felan demiş.

Adama çok basit yükleniyorsunuz. Ben Uğur'un samimiyetine inanıyorum. Adam inandığı, anladığı şekilde yapıyor yorumunu.

Tete'nin özellikler fena he 2-3 yıl daha gelişir bence hızı fena cidden çok hızlı takım olduk

maxres2.webp

bi de şu var.tete 2 haftadır tatilde.diyelimki zaniolo yerine geliyo (ki bizim için çok küçük düşürücü) ve zaniolo 31 agustosa kadar gitmedi,maclarda oynadı diyelim.tete 31 agustosa kadar bekleyecek mi antrenman yapmadan?morutan yerine gelse,ortasaha bu hafta biterse ne olacak?

ne saçma de mi

karman corman işler.

Tetenin gelmesine sevindim. İcardi tete zaha Kerem hepsi de bitiriciliği çok iyi parades Lucas boey nelsson Abdülkerim angekingo kâğıt üstün de lig de 100 golu geçecek Açık ara fark atarak şampiyon olacak kadro. Yedekler ndomble rashidza Mertens bakambu barış.

Olivera yunus yusuf zaniolo morutan da satılırsa şuradan 45 milyon e alsak. Harika kadro.

Alınan oyunculardan zarar edeceğin tek isim ndomble risk mi risk alınır mı bence her türlü.

Bunlar harici felix grizman felan yeter nerde kimi oynatacağiz.

Paredes profil olarak istemiyordum ama mantıklı yönleri çok. 28 yaşında Arjantin Milli, Paris ve Juventus gibi bir CV var ve hepsindede gayet iyiydi. Şampiyonlar Liginde Angelinonun bırakacağı boşluklari kapar ve Torreiraya özgürlük sağlar. İyi oyun kurar. Her açından nokta transfer olacak. Bekleniyorsunuz Leandro Paredes bey
images.jpeg-669.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tetenin gelmesine sevindim. İcardi tete zaha Kerem hepsi de bitiriciliği çok iyi parades Lucas boey nelsson Abdülkerim angekingo kâğıt üstün de lig de 100 golu geçecek Açık ara fark atarak şampiyon olacak kadro. Yedekler ndomble rashidza Mertens bakambu barış.

Olivera yunus yusuf zaniolo morutan da satılırsa şuradan 45 milyon e alsak. Harika kadro.

Alınan oyunculardan zarar edeceğin tek isim ndomble risk mi risk alınır mı bence her türlü.

Bunlar harici felix grizman felan yeter nerde kimi oynatacağiz.
kaynak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt