Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre Özcan da icardiye soğuktu. Yatmaya geliyor sorunlu koşmaz felan diye. Sözde Avrupa futbolunu çok iyi bilen yeni kuşak yorumcular. Daha iccardi gibi aktif hala dünyanın en iyi 3-5 bitirici forvetinden birinin Türkiye de ligi dağıtacağı tahmin edemiyorlar.Sene başı icardiyi gömmüştü fena hoplattı bunu
en azından adını dogru yazıyorlardırEmre Özcan da icardiye soğuktu. Yatmaya geliyor sorunlu koşmaz felan diye. Sözde Avrupa futbolunu çok iyi bilen yeni kuşak yorumcular. Daha iccardi gibi aktif hala dünyanın en iyi 3-5 bitirici forvetinden birinin Türkiye de ligi dağıtacağı tahmin edemiyorlar.
Bunu yazarken yazım kurallarına ve noktalama işaretlerine biraz dikkat etsen , baya utanırdım ama kendimden çok daha beteri olduğunu görünce rahatladım biraz.en azından adını dogru yazıyorlardır
hay sivrisinek gibi senin ben
hay sivrisinek gibi senin ben

Bunu yazarken yazım kurallarına ve noktalama işaretlerine biraz dikkat etsen , baya utanırdım ama kendimden çok daha beteri olduğunu görünce rahatladım biraz.
senelerce bedavaya kiralayagımız yeni adam bu demekTete'nin özellikler fena he 2-3 yıl daha gelişir bence hızı fena cidden çok hızlı takım olduk
Ekli dosyayı görüntüle 213959

kaynak?Tetenin gelmesine sevindim. İcardi tete zaha Kerem hepsi de bitiriciliği çok iyi parades Lucas boey nelsson Abdülkerim angekingo kâğıt üstün de lig de 100 golu geçecek Açık ara fark atarak şampiyon olacak kadro. Yedekler ndomble rashidza Mertens bakambu barış.
Olivera yunus yusuf zaniolo morutan da satılırsa şuradan 45 milyon e alsak. Harika kadro.
Alınan oyunculardan zarar edeceğin tek isim ndomble risk mi risk alınır mı bence her türlü.
Bunlar harici felix grizman felan yeter nerde kimi oynatacağiz.