- 13 Ekim 2014
- 108.717
- 58.379
- 4.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çalım manyağı olmak
Aynı şeyi düşünüyorum. Umarım bu vizyon surer, umarım bu adama [Erden Reis] destek artar, umarım gelir getirecek yeni projeler bulunur. Tek eksik kupayı müzeye koyduğumuz günü Allah tüm foruma görmeyi nasip etsin. O gün ezeli rekabetin sonsuza kadar bittiği gün olacak.Hedef dünyanın ilk 10 kulübü arasına girmek. Bu bağlamda da yukarıda ismi geçen oyuncular bizim için sıradan oyuncular olacak bir müddet sonra. Mesela angelino ilk 10 takım içerisinde rotasyon oyuncusu olur. Tete de öyle. Hatta abartıyorım zaha da öyle olur zaniolo da. Mevcut konumumuz itibari ile bunlar bize süper star olarak geliyor. İşte Erden Timur vizyonu budur...
Burada çoğu insan inanmıyor veya güvenmiyor ama bence gazetecilerden de Haluklardan da güvenilir. Patladığı haber ben pek görmedim. Terimsports da bu sene iyi haberler veriyor. Bunlar sıradan duyumcu değiller. Erden Timur sosyal medyada da bunlarla güçlü bir Galatasaray oluşturma peşinde.samiyen haber sayfası yönetim kanadına yakın mı?
Eski mahrezimiz kimdi rtasYeni Mahrez'imiz hayırlı olsun

Admin olsam su sarkiya güzel bir edit yapardim meselaTeteyi açıklarken bakalım hangi dandik şarkı bulunacak
Zaha gibi oyuncuyu 3.sinif meyhane şarkısıyla tanittik