Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_6032.webp

Neyse mac buldum izleyeyim

Çalım manyağı olmak

İlk cümlesini bitirdikten sonra "ne dedim ben" diyor kendi kendine. İnanmaya çalışıyor bir saniyeliğine. Kendi söylediğine inanamayınca bocalıyor. Sonra yutkunarak konuşmaya devam etmeye çalışıyor. Tipik bir Fenerli. Bunları izlemek çok eğlenceli.

Hedef dünyanın ilk 10 kulübü arasına girmek. Bu bağlamda da yukarıda ismi geçen oyuncular bizim için sıradan oyuncular olacak bir müddet sonra. Mesela angelino ilk 10 takım içerisinde rotasyon oyuncusu olur. Tete de öyle. Hatta abartıyorım zaha da öyle olur zaniolo da. Mevcut konumumuz itibari ile bunlar bize süper star olarak geliyor. İşte Erden Timur vizyonu budur...
Aynı şeyi düşünüyorum. Umarım bu vizyon surer, umarım bu adama [Erden Reis] destek artar, umarım gelir getirecek yeni projeler bulunur. Tek eksik kupayı müzeye koyduğumuz günü Allah tüm foruma görmeyi nasip etsin. O gün ezeli rekabetin sonsuza kadar bittiği gün olacak.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Herkes Merih diyorda atalanta bence ucuza bırakmaz onu
Nelsson yerine ise Merih olmaz

Bu yıl gruplarda 3.olup uefa devam edelim diyordum ama vazgeçtim gruptan çıkalım çerez kura gelirse belki çeyrek falan bişeyler yaparız

samiyen haber sayfası yönetim kanadına yakın mı?
Burada çoğu insan inanmıyor veya güvenmiyor ama bence gazetecilerden de Haluklardan da güvenilir. Patladığı haber ben pek görmedim. Terimsports da bu sene iyi haberler veriyor. Bunlar sıradan duyumcu değiller. Erden Timur sosyal medyada da bunlarla güçlü bir Galatasaray oluşturma peşinde.

Mevcut Avrupa 11'imiz.
Muazzam bir Kadro.
Geçmişte hangi kadrolar ile oynadımızı akla getirirsek gece ile gündüz gibi fark.

Yanliz baya ofansif bir Kadro.
Bu takim galibiyete, Gol atmaya oynar.
Pek defansif bir kurgu yapilmaz.

Bu kadroyu görmek cok entersan olacak.
Bu sene baya sürprizler yapabiliriz Avrupa'da.

Bir tarafta Boey-Tete/Zaniolo,
öteki tarafta Angelino-Zaha Kanadı, Transfer*-Lucas merkezi,
Santrafor'u İcardi olan takım....
rakiplerin anasını ağlatır.

*Fred/Domb/Fofana/Paredes kalitesinde (D)MC
Screenshot_20230808_094956~2.webp

Senelik 2.5 milyon euro
İmza parası 3 milyon euro

Açıklama böyle olur bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt