Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ramos saha içinde 2 sene daha oynar defans hattına seviye atlatır

+ büyük maçlarda psikolojik üstünlüktür
Şampiyonlar liginde bi yerlere gelmek istiyorsak alıcaksın ramosu

Alabiliyorsak imkanlar el veriyorsa adamda sana gelmek istiyorsa hiç düşünmeden alın

Nelsson-Abdülkerim tamamen uyum sağlamış ve birbirini tamamlayan iki oyuncu Kaan ve Emin'de gayet iyi yedek oyuncular bu rotasyona hamle yapılacaksa çok düşük maliyetli ve yedek kalmayı sorun etmeyecek yabancı bir oyuncu düşünülebilir sınır açısından problem olmazsa.

Allah Abdulkerim'im yardımcısı Olsun bu sezon.

Angelino - Zaha kanadi.... Hepsi ofansif ve defansa pek katkilari olmayan Adam'lar. Cokca bosluk olusabikir..bol kontra yiyebiliriz.

Screenshot_20230808_095024.webp

Oyuncu yapısı çok uygun. Hatta Rashica transferini de Boey ile rotasyona girebileceği düşüncesiyle yapıyor olabilirler.

Zaten oyun içinde 2+1 oyun kurulumu yapıyordu Buruk. Bu düzende Torreira'yı da merkeze daha yakın konumlandırıp o +1'i stoperden yana kullanabnilir. Bu vesileyle bekleri hücuma daha kafası rahat kanalize etmeyi düşünebilir. Gruplara kalınırsa daha güçlü takımlara karşılık verebilme açısından mantıksız gelmiyor.

Saha içinde özgürlük isteyen oyuncu sayısı arttı.
Bana olası gelmiyor, formasyona alışık oyuncular olsa bile takım uyumu vs bir çok nokta var.

Mevcut düzenin dışına ancak saha içindeki asimetrik kaymalarla çıkılır.

Sag kanat rotasyonu rashica/tete

Sol kanat rotasyonu kerem/baris

10 numara rotasyonu zaha/mertens

Zaniolo,yunus,morutan ve yusuf ayrilacaklar bana göre

Proje teslimini yaptim ustune Tete geldi sayilir ustune sanli Spurs de transfer acikladi. Bugun ne kutlu bir gundur boyle. Aksam da maci kazandik mi tamamdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt