Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.244
- 18.402
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denetimdeyim ben de. Evrak işlerini hallettim yemek eşliğinde Tete Ramos haberleri okuyorumProje teslimini yaptim ustune Tete geldi sayilir ustune sanli Spurs de transfer acikladi. Bugun ne kutlu bi gundur boyle. Aksam da maci kazandik mi tamamdir.
İcardi
Kerem Zaha Tete
Paredes Torreira
Angelino Ramos Nelsson Boey
Muslera
Vay babayin
Midtsjo evren turhanramos=popescu
icardi=hagi
hagi ve popescu winnerlık demektir, ramos ve icardi de winnerlığın ağababası
2000 iskeleti loading..
Mehmet yozgatli yusuf demir zhahaahhaMidtsjo evren turhan
okan=rashicaMehmet yozgatli yusuf demir zhahaahha
Fenerin bu kadar yabancısı + alamadığı yerlileri düşününce imkansız bişeytransfer politikamız bu şekilde devam ederse , emin olun yabancı sayısını 5e 6ya düşürelim söylentileri ayyuka çıkacaktır, bunun için taraftar hazır olmalı ve kesinlikle müsaade edilmemeli
yuoo güveniyoruz ama ilk maçta adamı asıyoruzTakıma stoper lazım. Ramos'a yaşlısın diyip yedek bekletebiliriz; genç alınca Ross gibi oluyor, güvenemiyoruz.
Durumun nasil?Şu durumu hakkında bilgi aldı ifadesi de tam komedi ya.
Fm’deki tabirleri getirdiler gerçek futbol dünyasında haberciliğe uyarladılar.
Allah Abdulkerim'im yardımcısı Olsun bu sezon.
Angelino - Zaha kanadi.... Hepsi ofansif ve defansa pek katkilari olmayan Adam'lar. Cokca bosluk olusabikir..bol kontra yiyebiliriz.
Ekli dosyayı görüntüle 214021
Kerem'i fazla gömmeyin, sezon içinde çok can yakacaktır aslan parçası.Zahayi sola at 10 noya de bruyne koy bari ne keremi daha