Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.410
- 5.355
- 1.873
Ben de onun için kullanıyorum kirveSırf Netflix indirimlerinden dolayı kullananlar fazladır kirvem..
Kullanan var da bu toplara girmeleri iyi cesaretSitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de onun için kullanıyorum kirveSırf Netflix indirimlerinden dolayı kullananlar fazladır kirvem..
Kullanan var da bu toplara girmeleri iyi cesaretramos diyorlar inanamıyorumNiçin knk
Kim o suursuzlarTete ye Brezilyali Emre Mor diyenleri raporlayacagim
Fakir Anthony'su desem ?Tete ye Brezilyali Emre Mor diyenleri raporlayacagim
mübalağa etmeyi seviyorum1 miktar abartiyor gibisin cnm
Tete için şöyle istatistikler var. Buna ek olarak kazandığı topların %55 kendi yarı sahasından bu da savunmaya dönme de sorun yaşamadığını gösteriyor ve topla daha fazla buluşmasına rağmen daha az top kaybetmiş. Buna göre savunma olarak Rashica katkısı verebilirken hücumda yetenekleri sayesinde daha çok şey vaddedebilir. Lakin ben Rashica'nın oyun aklının daha iyi olduğunu ve tutmuş ve katkı vermiş bir oyuncu olduğu için onu tercih ederdim. Tete ve Zaha savunmaya yardım etmiyor yorumları biraz ezbere yorumlar gibi.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
15 peşin+ Roma'ya ödenecek taksitleri alacak kulüp ödeyecek+ sonraki satıştan %15 pay 15 milyonu 4-5 yıl vadedeyle ödeme çoğu kulübün işine gelir o yüzden pay vermeye hatta Roma'nın kârdan payını vermeye de okey olabilirler gibi.en iyi zamanı değil 1 sene öncesinden bahsediyorum. Adamın fizik ve şut kalitesi world class, üstüne İtalyan pasaportu daha da değerli kılıyor.
Sakatlığa meyilini bilemeyiz, geldiğinden beri ilk kez kasık ağrısı yaşadı o da doğru mu emin değiliz hala.
30 üstüne gidebilir ama 30 demek 10 m euro kar etmek demek, bu da ne kadar fark yaratır belirsiz, parayı peşin vermedikleri her koşulda sonraki satıştan pay almamız gerekir.
Arabistanın parası korkutuyor olsa gerekBu arada ramos angelino, zaha, icardi gibi transferlerden cok daha kolay transfer bence niye oyle zor boyle zor transfer triplerinde millet anlamadim
Tete için şöyle istatistikler var. Buna ek olarak kazandığı topların %55 kendi yarı sahasından bu da savunmaya dönme de sorun yaşamadığını gösteriyor ve topla daha fazla buluşmasına rağmen daha az top kaybetmiş. Buna göre savunma olarak Rashica katkısı verebilirken hücumda yetenekleri sayesinde daha çok şey vaddedebilir. Lakin ben Rashica'nın oyun aklının daha iyi olduğunu ve tutmuş ve katkı vermiş bir oyuncu olduğu için onu tercih ederdim. Tete ve Zaha savunmaya yardım etmiyor yorumları biraz ezbere yorumlar gibi.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi