Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tete için şöyle istatistikler var. Buna ek olarak kazandığı topların %55 kendi yarı sahasından bu da savunmaya dönme de sorun yaşamadığını gösteriyor ve topla daha fazla buluşmasına rağmen daha az top kaybetmiş. Buna göre savunma olarak Rashica katkısı verebilirken hücumda yetenekleri sayesinde daha çok şey vaddedebilir. Lakin ben Rashica'nın oyun aklının daha iyi olduğunu ve tutmuş ve katkı vermiş bir oyuncu olduğu için onu tercih ederdim. Tete ve Zaha savunmaya yardım etmiyor yorumları biraz ezbere yorumlar gibi.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yeni transferimiz Tete Havalimanı’na indi mi?

IMG_8801.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tete için şöyle istatistikler var. Buna ek olarak kazandığı topların %55 kendi yarı sahasından bu da savunmaya dönme de sorun yaşamadığını gösteriyor ve topla daha fazla buluşmasına rağmen daha az top kaybetmiş. Buna göre savunma olarak Rashica katkısı verebilirken hücumda yetenekleri sayesinde daha çok şey vaddedebilir. Lakin ben Rashica'nın oyun aklının daha iyi olduğunu ve tutmuş ve katkı vermiş bir oyuncu olduğu için onu tercih ederdim. Tete ve Zaha savunmaya yardım etmiyor yorumları biraz ezbere yorumlar gibi.

Teteyi bilmiyorum şahsen izlemedim çok ama zaha savunma yapmıyor tamamen ezbere laf istersen yapar ama bana kalırsa şahsi fikrim zaha gibi ultra iyi bir hücumcu dan çok savunma yapmasını enerjisini oraya kaydırmasını istemezdim enerjisini %80-85 oranında hücuma yöneltmesini ve orada daha keskin bir hücum silahı olmasını isterdim.

zaman geçmiyor be kardeşim 22:00'da maç mı olur yaz saati saçmalığı yüzünden

en iyi zamanı değil 1 sene öncesinden bahsediyorum. Adamın fizik ve şut kalitesi world class, üstüne İtalyan pasaportu daha da değerli kılıyor.

Sakatlığa meyilini bilemeyiz, geldiğinden beri ilk kez kasık ağrısı yaşadı o da doğru mu emin değiliz hala.

30 üstüne gidebilir ama 30 demek 10 m euro kar etmek demek, bu da ne kadar fark yaratır belirsiz, parayı peşin vermedikleri her koşulda sonraki satıştan pay almamız gerekir.
15 peşin+ Roma'ya ödenecek taksitleri alacak kulüp ödeyecek+ sonraki satıştan %15 pay 15 milyonu 4-5 yıl vadedeyle ödeme çoğu kulübün işine gelir o yüzden pay vermeye hatta Roma'nın kârdan payını vermeye de okey olabilirler gibi.

Şu Ramos işine taktik maktik bahane bulmaya çalışmayın komik oluyor. Ziyadesiyle lüzumsuz bir hamle. Ramos'u GS formasıyla izlemek istiyorum de geç, ardınızdan bahane uydurmanıza gerek yok. 3'lü falan oynamayacağız, bu takımın as stoperleri de Apo ve Nelsson. Nelsson satılsa da alınabiliyorsa benzer profilde biri alınmalı 40 yaşındaki eytli herif değil.

Bizimkiler rashica ya o parayı vermeyi istemiyor net daha iyisini alırız kafasindalar bakın tetenin Fransa Ligi'nde maç başına top çalması daha iyi rashica nin Türkiye ligi performansından. Rashicayi almayacağız bence almak istesek çoktan bitirdik.

Bu arada ramos angelino, zaha, icardi gibi transferlerden cok daha kolay transfer bence niye oyle zor boyle zor transfer triplerinde millet anlamadim

Rasihicayı şimdi değilde 2 sezon sonra bedava almaya ne dersiniz?O arayı Tete ile geçirip onu da sattık mı mis:)

ezberci millet ezberciiii, uğur gibilerin köküne kibrit suyuuuuuuuuuuuuuu

Bu koç eziği bizim çalımlamalara missilleme için gidip serbest kalma bedeli 35 milyon euroyu federasyona yatırsa zaniolonun bonservisini alabiliyor mu ? Zani de kabul etse olabilir mi böyle bir şey ? Olmazda aklıma geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt