Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akbaba öz cimbomluydu da noldu, ümit özatın ondan daha çok katkısı olmuştur bize

fred için tek yol Galatasaray gibi.kimse teklif yapmıyor :)

Fulham, Manchester United orta saha oyuncusu Fred'in durumunu izliyor.

Kulüp, daha önce United ile görüşmelerde bulundu, ancak belirtilen fiyatlarla onu imzalamakla ilgilenmedi.

skysport

Zani gitmesi bizim acimizdan iyi
Milot gelirse daha dengeli bir takim oluruz. Bir yandan Zaha diger yandan Zani olucak olursa fazla ofansif bir takim oluruz gibime geliyo. Milot gibi caliskan ve zaman zaman ofansif katkilarda bulunan bir kanati kullanirsak daha saglikli olur bizim icin hele SL'de

Kamada henuz imzalamamis sanirim, Kamada + Fofana yapabilsek super olacak

Galatasarayın cıkarları söz konusuysa bekleriz demişti erden timur.fred de öyle olacak gibi

Erden Timur: "Arsenal, Lucas Torreira için önce 18 milyon Euro istedi. En fazla 15'e düşmüştü. 20 gün hiç rakam düşmediler. Bazen çok sabır gerekiyor."

Yapma ya, Transfermarkt’dan baktim kulüpsüz gorunuyodu, dedim herhalde yine bi problem cikti.
forumun istediği kim varsa gidiyo valla bi yerlere.kessie de araplara gitti.zakaria da westhama gidiyo

juventus ortasaha alacakmıs.rovella da sakatlandı.insallah juve bizim istediklerimize salca olmaz

Kamada lazioya gitmiş
Lazio sonunda topcu aldı herifler aç köpek gibi saldırıyordu her adama

Banlandım sayende

mutlusundur umarım Dr

O değilde Talisca'yı da hiç istemem haa

İcardi ayarında deyince aklıma o geldi yazdım

Keşke yazmasaydım :(

Hemen burayı terk et

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasarayın cıkarları söz konusuysa bekleriz demişti erden timur.fred de öyle olacak gibi

Erden Timur: "Arsenal, Lucas Torreira için önce 18 milyon Euro istedi. En fazla 15'e düşmüştü. 20 gün hiç rakam düşmediler. Bazen çok sabır gerekiyor."

Taktın Fred'e Sergen de, Romano'da olumsuz diyor.

Fred'i ikna edememişiz daha United ile anlaşma da yok arada fark çok.

Orada Torreira kulüp ile anlaşırsanız gelirim demişti bile bonservis pazarlığı yaparken.

Ayrıca 30 yaşında kariyeri Oliveira gibi 1 sene içinde performans olarak düşüşe geçecek bir profil.

Yıldız ve MUFC'da oynuyor diye istenmemeli.

Zielinski, Rabiot vb aldığımızda %100 fark yaratacak biri de değil zor transfer hedefi illa ki koyuyorsak skala buydu.

Lazım olan Orta Saha:

1. 23-27 yaş arası (Sonra ki satış imkanı olacak)
2. Tempolu ve tekniği 7/10
3. Pres ve fizik gücü olan

Fred tempo ve biraz da ucundan teknik dışında sağlamıyor hiç birini.

Şu an

Kerem Demirbay
Mauro İcardi
Sergio Oliveira
Dries Mertens
Kaan Ayhan
Midtsjo
Dubois
Angelino (sözleşmesi yüksek)

zaten satışından para kazanma ihtimalimi olmayan isimler.

Adamlar Nelsson'un 1.3 maaşını çok bulup indirim yaptırmaya çalışıyor düşün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt