Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.902
- 8.584
- 2.068
Akbaba öz cimbomluydu da noldu, ümit özatın ondan daha çok katkısı olmuştur bize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sne önce Rafa Silva'nın hesabını ver!!Bence biz Cengiz'i değil de Nelsson giderse 3lü stopere dönersek Toloi ve yanında Merih veya Ozan'ı kiralarız gibi geliyo..
Kac ton demir vardir ?Ekli dosyayı görüntüle 213512
Az önce çektim ilana koymak için.Soucek veya Fofana'yi alacağımızı düşünen arkadaşlar yazsin özelden, çok uyguna satıyorum.
Misyönün yaninda sergio giderse olabilir, araplar iyi maas önerirse gidebilir. Ve ndombele kiralik gelirse neden Orta sahaya iki tane transfer olmasin? Erden timur icardi'nin kalitesinde 2 3 kisi daha alcagiz demedimi?He Ndombele alıcaz üstüne de Kroos alıcaz
Bir de üstüne Baturina çekeriz
Şu anlık tek bu bilgi var reis ben deSne önce Rafa Silva'nın hesabını ver!!
Kamada Lazio da. Atki takti taraftari dun aksam?Kamada henuz imzalamamis sanirim, Kamada + Fofana yapabilsek super olacak
saglık kontrolunden gecti lazioda.sow da sevillaya imza attıKamada henuz imzalamamis sanirim, Kamada + Fofana yapabilsek super olacak
saglık kontrolunden gecti lazioda.sow da sevillaya imza attı
Kac ton demir vardir ?
forumun istediği kim varsa gidiyo valla bi yerlere.kessie de araplara gitti.zakaria da westhama gidiyoYapma ya, Transfermarkt’dan baktim kulüpsüz gorunuyodu, dedim herhalde yine bi problem cikti.
Banlandım sayende
mutlusundur umarım Dr
O değilde Talisca'yı da hiç istemem haa
İcardi ayarında deyince aklıma o geldi yazdım
Keşke yazmasaydım![]()
www.instagram.com
kredi kartı geçiyor mu?30 bin ton vardır en az reyis.Satsan aldığın fiyattan fazlasını çıkarırsın her türlü
Galatasarayın cıkarları söz konusuysa bekleriz demişti erden timur.fred de öyle olacak gibi
Erden Timur: "Arsenal, Lucas Torreira için önce 18 milyon Euro istedi. En fazla 15'e düşmüştü. 20 gün hiç rakam düşmediler. Bazen çok sabır gerekiyor."