- 18 Mayıs 2011
- 22.152
- 12.048
- 1.873
Eskişehir e mi gidiyorsun?Buzlu diye bir otobüse bindim klima açmıyorlar aw koim
7 saat nasıl geçecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eskişehir e mi gidiyorsun?Buzlu diye bir otobüse bindim klima açmıyorlar aw koim
7 saat nasıl geçecek
Uşaktan Denizli’nin Çivril ilçesine geçicem de Eskişehir’e uğrayacağımızı az önce öğrendimEskişehir e mi gidiyorsun?
Uşak Denizli arası Eskişehir yok da Eskişehir firması diye biliyorum buzlu yu...Uşaktan Denizli’nin Çivril ilçesine geçicem de Eskişehir’e uğrayacağımızı az önce öğrendim
Normalde bu güzergahta Eskişehir pas geçilirdi, çoğu firmada
Gözünü seveyim Pamukkale-Anadolu’nun değerini bilememişizUşak Denizli arası Eskişehir yok da Eskişehir firması diye biliyorum buzlu yu...![]()
Bu ne yav? Transfer nöbeti diye girip niye bunları okuyoruz?
Klimasız bu sıcakta su gibi erirsin gibi 7.saatteGözünü seveyim Pamukkale-Anadolu’nun değerini bilememişiz
Verilen yanıt ana tweetten daha fazla fav alırsaSon gunlerde bazi tweetlerin altina sürekli “ratio” yaziyorlar neyi amacliyorlar ne anlama geliyor
Z kusagina yetisemiyorum
Rahatsız ettiysek özür dileriz efendim bir daha yapmayızBu ne yav? Transfer nöbeti diye girip niye bunları okuyoruz?
Rashica gelecekse gitsin dedik veya Morutan satıldıysa gitsin dedik.. Onun dışında 14 kişilik kadroda kendine yer bulurdu.. Ne umrumuzda olmuyormuş.. 8 numaraya gittin Kerem D.'yi aldın.. 10 numarada Mertens'in var ve aldığı maaş ortada alternatif olarak çekersin Zaniolo'yu oraya.. Rashica dışında kadron tamam artık senin..
Muslera
Leo Dubois
Sacha Boey
Angelino
Victor Nelsson
Fredrik Midtsjö,
Sergio Oliveira
Lucas Torreira
Olimpiu Morutan
Dries Mertens
Nicolo Zaniolo
Cedric Bakambu