Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Geçen otobüsün birinde telefonum 15. Dakikada kilitlendi.Klimasız bu sıcakta su gibi erirsin gibi 7.saatte
Bu sefer hazırlıklıyım soğuk kutu suyun üstünde telefon öyle yazıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen otobüsün birinde telefonum 15. Dakikada kilitlendi.Klimasız bu sıcakta su gibi erirsin gibi 7.saatte
Burası asla sadece bir transfer nöbeti değildir beyim yeri gelir mizahın dibine inilir yeri gelir pesimistliğin doruklarına çıkılırBu ne yav? Transfer nöbeti diye girip niye bunları okuyoruz?
Buzlu diye bir otobüse bindim klima açmıyorlar aw koim
7 saat nasıl geçecek
Estağfurullah. Sorun degil.Rahatsız ettiysek özür dileriz efendim bir daha yapmayız
OkumaBu ne yav? Transfer nöbeti diye girip niye bunları okuyoruz?
Eyv bi izleyimPaderborn maçi ilk hazirlik Maci
Izleme benceEyv bi izleyim
Eheuheueh tamam
Rahatsız ettiysek özür dileriz efendim bir daha yapmayız
Estağfurullah. Sorun degil.
Uşaktan Denizli’nin Çivril ilçesine geçicem de Eskişehir’e uğrayacağımızı az önce öğrendim
Normalde bu güzergahta Eskişehir pas geçilirdi, çoğu firmada
Niye fenerle dalga geçilen mesajlar ağrına mı gidiyor diye yazmadığım için mi ehueeheue diyorsun?Eheuheueh tamam
Benim de hocayla derdim varerden başkanı karıştırma ula
benim derdim hocayla
Bizim artık çok havalarda uçmadan Mady Camara'yı indirmemiz lazım
nedir bu yıldız oyuncu sevdası yeter yav
İlk dokunuşu olmayan adamın asıl hiç kanat oynamaması lazım benceİlk dokunuş olmayan adam nasıl merkez oynayacak yav
Uşak'tan Çivril'e giderken Eskişehir ne alaka???? Yol üstünde veya yol üstüne yakın konumda falan bile değil. Ne pas geçmesi yani? Uşak'tan Çivril'e giderken Eskişehir'e gitmen için önce ters yöne baya ileriye gidip sonra tekrar Uşak'a dönüp öyle gitmen lazım veya işte ters yöne doğru yola çıkıp saçma sapan bir yay çizmen lazım... Ankara'dan İstanbul'a giderken Gaziantep'e uğramak gibi olmuş bu??? Normalde Uşak'tan Çivril'e de 1 saatte falan gidilir bu arada...