Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boey için geçen sene başı şu cümlelerin aynısı birebir kuruldu belki daha beterleri(ben de dahilim buna).
Nasıl oynarsa Ali? 350 dakika da 5 gol atarsa mı? yani 70 dakika da 1 skora etki ederse mi?
İşte sen geçen sene böyle saçmalarken ben boeynin gayet iyi oyuncu olduğu hatta 1m Euro’ya çok çok iyi bir transfer olduğunu yazıyordum.
Tam tersine cicaldao için beş para etmez sahada görünmüyor saklanıyor böyle orta saha olmaz yazıyordum, o konuya şimdi kimse giremiyor bile.
Zanioloyunun mevzut halini beğeniyorsan zaten tartışacak hiçbir şey yok.

geniş alanda deli dana gibi kosan topcu arıyorsan oyewusiyi alalım zaniolo yerine dostum
geniş alanda deli dana gibi koşan topçu olması değil mesele öyle olsa gidip zaniolo meselesini bu kadar uzatmam, adam o alanı bulduğunda her türlü skora yansıtıyor roma döneminden beri tanıyorum ben bu adamı 1 sene daha izleseniz cl de yaptıklarını gördükten sonra siz de anlayacaksınız zaten adamın neden bu kadar potansiyelli olduğunu düşünmemizin sebebini

Geçen sezon başı 2 milyon Euro’ya Boey i satalım dubouis yeter bize diyen taraftar ile Zaniolo 40 kişiyi çalımlamaya çalışıyor çöp diyen taraftar aynı taraftar :asd:

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zaniolo'nun gitmemesi gerektiğini düşünüyorum ama çocuğu yanlış kullanmaya devam edersek doğru düzgün performans alamayacağımız da bir gerçek.

Görünem o ki çok kaliteli bir 8 numara veya 10 numara cl katılımımız kesinleşmeden transfer olmayacak.
Adamlarda haklı bir yerde, cl varsa geliriz diyor olabilirler.
O itsonu alabilseydik şu an Torreria - itson nefes aldırmazdı rakiplere ama belmas bilerek almadı.
Neyse…

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dün yatmadan önce düsündüm de. Dün ki mactan sonra bu sezon 55-60 küsür maça çikacagimizin kesinlestigi aklima geldi.

Evet rakiplerimiz de bu sayida maç yapmasi oldukca muhtemel yanliz avrupa da gruplara kalirlarsa öyle dandik rakiplere karsi oynayacaklar ki 3. grup maçindan sonra dinlenme moduna geçecekler.

Bizim için en azindan Avrupa Ligi gruplari kesinlesmis oldugunu düsünüyorum cünkü Avrupa Ligi Play-off turu dahil çok dandik rakiplere karsi oynayacagiz ama ondan sonrasi bizi inanilmaz yipratacak.

Saydiklarimi hesaba katarsak bu takima ayrilik olmadigi takdirde minimum 4-5 transfer daha yapmasi gerekiyor.

Aksi takdirde Bay geçtigimiz bir haftada bile 8 gün içerisinde 3 maç oynama ihtimalini göz önüne getirirsek ligde yaristan erken kopma ihtimalimiz oldukca yüksek.

Geçen sezon 40+ küsür maça ciktigimizi unutmayalim.

İşte sen geçen sene böyle saçmalarken ben boeynin gayet iyi oyuncu olduğu hatta 1m Euro’ya çok çok iyi bir transfer olduğunu yazıyordum.
Tam tersine cicaldao için beş para etmez sahada görünmüyor saklanıyor böyle orta saha olmaz yazıyordum, o konuya şimdi kimse giremiyor bile.
Zanioloyunun mevzut halini beğeniyorsan zaten tartışacak hiçbir şey yok.
Peki ben geçen sene neden Boey e sallamıştım onu biliyor musun? Geçen sene sezon başı kampa katılmadı bu çocuk üstüne Ü.Davala bu açıklamayı yaptı sonra gitti Rogon ile anlaştı
1691085727324.webp

Peki ben geçen sene neden Boey e sallamıştım onu biliyor musun? Geçen sene sezon başı kampa katılmadı bu çocuk üstüne Ü.Davala bu açıklamayı yaptı sonra gitti Rogon ile anlaştı
Ekli dosyayı görüntüle 213450
Yav gidip Cicaldao ile ilgili yorumlarını çıkarıp önüne koyarım uğraşmak istemiyorum. Neyse güzellikle diyorum inş siz haklı çıkarsınız en çok biz seviniriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt