Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.823
- 25.777
- 2.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çıkar yahu. Gs topçusuna belki abartarak belki sevinçten yaptığım yorumlardır en fazla. En azından iftira atmamışımdır.Yav gidip Cicaldao ile ilgili yorumlarını çıkarıp önüne koyarım uğraşmak istemiyorum. Neyse güzellikle diyorum inş siz haklı çıkarsınız en çok biz seviniriz
Uğraşmıyorum, gidip kendin bakabilirsiniz nasıl ne kadar abartmışsınız şimdi adamı kimse istemiyor bedava kiralıyoruz neden acabaÇıkar yahu. Gs topçusuna belki abartarak belki sevinçten yaptığım yorumlardır en fazla. En azından iftira atmamışımdır.
he biz abarttık diye, takıma geldiğinde destek olduk; itin bir tarafına sokmadık diye başarısız oldu yani.Uğraşmıyorum, gidip kendin bakabilirsiniz nasıl ne kadar abartmışsınız şimdi adamı kimse istemiyor bedava kiralıyoruz neden acaba
Emrah sen ben burada herhangi bir oyuncu laf ettiğimizde veya destek olduğumuzda oyuncunun performansı artıp azalmaz bunu aklına koy. Yarın zanioloyu bilerek abarttım bizim oyuncumuzda zaten kötüydü yazma yeterhe biz abarttık diye, takıma geldiğinde destek olduk; itin bir tarafına sokmadık diye başarısız oldu yani.
Biz zaten talip varsa satalım diyoruz, sen zaten bu adam 25 etmez diyorsan konu kapanıyor30-35 e Zanioloyu satalım diyen arkadaşlar, alacak olan takım gerizekalı mı da 35 milyon verip alıyorlar. Tabi biz futbol ulemasıyız futbol uzmanıyız profosörüyüz ya, biz uyanığızya çok akıllıyız ya, o yüzden 3.4. torba takımları olduk, bi dünya eleme oynuyoruz. Hadi diyecem araplar falan talip olsa tmm dicem, İtalya devi talip oluyor epl den geliyor teklifler tabi canım mal onlar salak onlar.ğ
Whyİsmimin Hasan sabbah olarak değişmesini talep ediyorum
bu herif kim