- 31 Ocak 2019
- 56
- 16
- 203
Zaniola 35'e gitse 5'e Rashica gelse hiç fena olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sana ne lan at kafası. kavga etmiyoruz ayrıca, tartışıyoruz hararetli bir şekilde.
Kendi kendine cevap veriyorsun zaten.Bak güzel kardeşim iftira atmıyorum, bu adam çok çok iyi de çıkabilir bu sene 30 gole katkı da yapabilir bu adam o fizikle çok hızlı çok yetenekli diyorum. Nokta. Bunu anladın mı?
Şimdi geldik finansal durumuna adam şimdi şuan 30 veren varsa gönderelim çünkü iyi oynamazsa böyle bir teklif alamaz daha , iyi oynarsa da en fazla 35e satabiliyoruz böyle bir riske biz değil premier lig takımları İtalyan takımları girsin diyorum. Kafan bunu niye almıyor ben de bunu çözemedim. Daha da cevap vermecem zaniolo için istediğini yazabilirsin
İcardi ve Zaha da kendi içlerinde riskler taşıyor ama ne vereceği belli oyuncular. Zaniolo 2 senedir ortada yok
Esas sizin kafanızda bir zaniolo var ve fener maçı haricinde ortada yoktu. Şuanki zaniolo bununla bir alakası yok habire top kaybı yapıyor, takım oyununu bilmiyor savunma yapmayı bilmiyor her maç en az 1 sarı görüp debeleniyor.
Yav adamı hep beraber her maç izledik, sen bu adamı fener maçı hariç beğendiysen başka diyeceğim hiçbir şey yok zaten, tepe tepe kullan.
Söyleyeceğim şey çok basit bu adam geçen sene bizde bırak 15i 5m euroluk top oynamadı, bu sene de böyle oynarsa elimizde patlayacak. Ama sen bunu anlamakta zorluk çekiyorsun
Geniş alanı koca sezon boyunca maksimum 7-8 maçta bulabilir biz 55 maç oynucaz
piyasada yoksun hırtBana artık hiç yazmıyorsun özledim seni yvşşşşşşşherif
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ndiaye dönemi her maç tribündeydim harika adamdı. Midsjo cicaldaoyu falan top diye oynarCanim ndiaye tarzi bir transfer cekti
Bu da olabilirYönetim Zaniolo’yu pazarlamaya çalışıyor bence 25 fln teklif geldiğini hiç sanmıyorum.
piyasada yoksun hırt
Ndiaye muhtesem bir transferdi ingiltere ye gitmekle büyük hata yaptiNdiaye dönemi her maç tribündeydim harika adamdı. Midsjo cicaldaoyu falan top diye oynar
ayın 8 nden beri hafta tatilini unuttum lanYoğunum olum temmuz ağustos içimizden geçiyor herkes senin gibi boş adam mı
ayın 8 nden beri hafta tatilini unuttum lan
Para lazım yanlış zamanda güzel paraya sattık rekor hala onda bizim içinNdiaye muhtesem bir transferdi ingiltere ye gitmekle büyük hata yapti
Hem kendine yazik etti
Hem bize
tazminatımı verdikten sonra sorun yokİşim var diye şükredeceğin yerde tatil peşindesin ah senin patronun olsam da tekmeyi koysam kıçına
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fofana gelsin.
Yıldız isme gerek yok o bölge için.