Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya şu zaniolo olayına bi açıklık getirelim Zaniolonun şu durumundan kimse memnun olduğunu düşünmüyorum sadece neler yapabileceğini tahmin ediyoruz öyle bir beklentimiz var ama şu anki halinden memnun olan sallıyordur.

Ben ve benim gibi düşünenler şu halinden memnun değilken satılsın 30 milyona veya üstüne altına olmaz. Onun yerine daha net ne yapacağı belli bir adam monte etmeliyiz diyoruz nerede burada yanlış?

Futbol bu bi sakatlık daha yaşar Allah korusun kimse kapına bile gelmez hala gözdeyken gitsin diyoruz. Zaten bu adamdan max alacağın 35 milyon euro. Ha sözleşme de onu kaldırıp 50 milyon yaparsın tamam satılmasın riske girilsin deriz.

ben halili ne zaman görsem böyle bir negatif enerji yükleniyor sanki herif takımdaki tüm pozitif durumu emiyor gibi hissediyorum.O adamın çapı belli ki onu acaba okan buruk mu istedi ? Bizim alt yapımızda şu halil kadar bile bir topçu yok mu?

30-35 e Zanioloyu satalım diyen arkadaşlar, alacak olan takım gerizekalı mı da 35 milyon verip alıyorlar. Tabi biz futbol ulemasıyız futbol uzmanıyız profosörüyüz ya, biz uyanığızya çok akıllıyız ya, o yüzden 3.4. torba takımları olduk, bi dünya eleme oynuyoruz. Hadi diyecem araplar falan talip olsa tmm dicem, İtalya devi talip oluyor epl den geliyor teklifler tabi canım mal onlar salak onlar.ğ
Gedson fernandese 70 milyon saydilar sonra adami rizeye kiraladilar transfer isi boyledir potansiyeline o paralari veriyorlar o paralari hakeder etmez orasi ayri konu ne adamlara ne paralar verildi

1691087700440.webp

ben halili ne zaman görsem böyle bir negatif enerji yükleniyor sanki herif takımdaki tüm pozitif durumu emiyor gibi hissediyorum.O adamın çapı belli ki onu acaba okan buruk mu istedi ? Bizim alt yapımızda şu halil kadar bile bir topçu yok mu?
Yok

Yav resmi site zaniolo ile ilgili bi aciklama yapsada herkes rahatlasa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt