Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.524
- 11.983
- 773
Mütevazı olmak lazım diyosan yohhh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20 kusure verdiğin zaman 15 milyon Romaya ayrıca yüzde 20 pay veriyoruz o zaman ticari olarak kazanç olmuyor.Zakaria artı 20 kusure zanioloyu verin gitsin uzamasın bu iş
kamada gitmiş, kessie gitmiş..
*25 kişilik kadrodaÇok komik ama hani Avrupa A listesine yurt dışında yetişmiş Türk oyuncuların bir kısmını yazamıyoruz dedik ya, düşündüm bugün, altyapımızdan çıkmadıysa Türkiye'de yetişmiş de yazamıyoruz ki... Tabi 17 tane yurt dışında yetişmiş kontenjanını yabancılar ve gurbetçilerle doldurduğumuzu varsayıyorum. O zaman TR'de yetişmiş 4 tane kontenjan oluyor. Apo, Kerem, Kazımcan, BAY var zaten listede. Başka bir Türkiye'de yetişmiş Türk alsak (kendi altyapımızdan yetişme değilse) bunlardan birini çıkarmamız gerekecek![]()
Ertem Şener daha güvenilir, ki inşallah yalandır zaten.Alkolik Cengiz Ünder Galatasaray’da demiş.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bazen gitmesini istiyorum bazen kalmasını istiyorum ama form yakalamış bir Zaniolo en az Icardi kadar şampiyonlukta ve Avrupa'da fark yaratır.

Ertem Şener daha güvenilir, ki inşallah yalandır zaten.

Bilmiyorum ama form tutmuş bir Zaniolo harbiden uçuk bir seviye yaratabilir. Kalması ve gitmesi konusunda acayip kararsızlık yaşatıyor.bize yar etmezler![]()
*25 kişilik kadroda
*4 altyapi:Jankat,Emin, Yunus,Efe Akman
*4 Türkiye'de yetişmiş: Abdülkerim, Barış,Kerem A., Kazimcan garanti.Geriye kalan 17 oyuncuyu yabancı+gurbetçi dolduraccagiz artık.