Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_20230804_002032.webp

Melikşah yine bildi...

zaniolo cl ligine girerseniz mi oynarım dedi? hem adamı yerip hemde 30 milyon avro getirmesini beklemek.. her sene yaptığımız satışlardan zaten..

Çok komik ama hani Avrupa A listesine yurt dışında yetişmiş Türk oyuncuların bir kısmını yazamıyoruz dedik ya, düşündüm bugün, altyapımızdan çıkmadıysa Türkiye'de yetişmiş de yazamıyoruz ki... Tabi 17 tane yurt dışında yetişmiş kontenjanını yabancılar ve gurbetçilerle doldurduğumuzu varsayıyorum. O zaman TR'de yetişmiş 4 tane kontenjan oluyor. Apo, Kerem, Kazımcan, BAY var zaten listede. Başka bir Türkiye'de yetişmiş Türk alsak (kendi altyapımızdan yetişme değilse) bunlardan birini çıkarmamız gerekecek :D
*25 kişilik kadroda
*4 altyapi:Jankat,Emin, Yunus,Efe Akman
*4 Türkiye'de yetişmiş: Abdülkerim, Barış,Kerem A., Kazimcan garanti.Geriye kalan 17 oyuncuyu yabancı+gurbetçi dolduraccagiz artık.

Bazen gitmesini istiyorum bazen kalmasını istiyorum ama form yakalamış bir Zaniolo en az Icardi kadar şampiyonlukta ve Avrupa'da fark yaratır.

*25 kişilik kadroda
*4 altyapi:Jankat,Emin, Yunus,Efe Akman
*4 Türkiye'de yetişmiş: Abdülkerim, Barış,Kerem A., Kazimcan garanti.Geriye kalan 17 oyuncuyu yabancı+gurbetçi dolduraccagiz artık.

1. Altyapı dediğin yere kalırsa Yunus hariç kimseyi yazman gerekmiyor. Yunus dışında saydıklarının hepsi zaten B listesine yazılabildiği için A listesine yazsan da yazmasan da oynayabiliyor.
2. Ben başka bir şey anlattım zaten. Ekstra bir Türk olsa kadronda, mesela X bir Türkiye'de yetişmiş Türk oyuncu transfer etsek, altyapımızdan yetişmiş değilse A listesinde ona da yerimiz yok gibi. 14 yabancı (muhtemelen dolar) + 3 gurbetçi (Günay-Demirbay-Kaan en güçlü adaylar, ki Berkan-Halil falan zaten dışarıda kaldı) + elimizeki Türkiye'de yetişmiş malum 4 Türk dahil listedeki 21 kişiden birini silmedikçe yazamayız. Mesela atıyorum Cengiz'i aldık diyelim, eğer hala 14 yabancımız varsa ya onlardan birini, ya saydığım 3 gurbetçiden birini ya da o 4 Türk'ten birini (mesela BAY'ı) yazmaman lazım ki Cengiz'i yazabilesin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt