Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Juventus vlahovici satınca stoper,ortsaha ve solbek alacakmış.meraklilara duyurulur.zakariadan bile para kazanamiyorlar,westahama kiralik gidiyor.mckkeniyi bi yere kiralayacaklar yine.kessiye verecek 15 milyonları bile yok,kessiyi alacaklardi.ama siz herseyi çok iyi bilyosunuz.morutan giderse rovellayi alabiliriz.bu bi firsattir oyuncu satacaklar

Allah belanı versin alkolik
sirozdan geberesin
gece gece saldı zehiri

ne cengizi yaa

şimdi bu okan hoca kesin istiyordur

bu transferde tek korkum okan hoca!

1691099821841.webp

Melikşah gelir şu şekil sıkar birazdan

Rashica profil fotosu değiştirmesi ve Cengiz haberlerinin başlaması da fazla tesadüf oldu.

o herif gerizekalının teki bro, kendi evreninde Ronaldinho’yla falan yatıp kalkıyor öyle şizofren bi herif

geçen anlatıyor, talisca ile konuştum gelmeyecek beyler falan filan diye

deli orhan, rastgele olta attı twitterda, ha belki de tutturur bilemem
Oyle olabilir ama tete -fb baglantisini o kurmus,fbli arkadasim yazdi.Samiyende menajer önerdi diyince iskillenmek lazım.bosta oyuncu bi de tete.firsat transferi yani.

Oyle olabilir ama tete -fb baglantisini o kurmus,fbli arkadasim yazdi.Samiyende menajer önerdi diyince iskillenmek lazım.bosta oyuncu bi de tete.firsat transferi yani.

menajer önermiş o doğru
samiyen geçen haftalarda paylaşmıştı buraya da atmıştım
3m maaş 10m imza parası istiyor demişti
şuan ne istiyor bilmiyorum tabi

Ne cengizi yaw hic sevmem... sag kanatta topu alip sola cekip kaleye vurmaktan baska birsey yapmiyor

Yunus, cengizden iyi değil ama cengiz de 15 falan edecek adam değil, yerli konusunda işimizi çok kolaylaştırır ama kerem cengiz kanatlari milli takımda bile islemiyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt