- 18 Temmuz 2009
- 81.910
- 239.194
- 5.263
Tete tam tribüne adam çekecek topçu yalnız, fayda açısından pek bilmiyorum ama bilekler ve şutörlüğü bayağı iyi.
antony hırbosunun bir tık altı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akerim’in hangi takımlı olduğunu öğrendim bugün, niye söylemedin lan daha önceKerem Demirbay, İlkay ve Hakan'dan daha Galatasaraylı
cengın underAkerim’in hangi takımlı olduğunu öğrendim bugün, niye söylemedin lan daha önce
Hakan geliyordu hemde en fit döneminde ama burak elmas denen adam almamış.Kerem Demirbay, İlkay ve Hakan'dan daha Galatasaraylı
Tete tam tribüne adam çekecek topçu yalnız, fayda açısından pek bilmiyorum ama bilekler ve şutörlüğü bayağı iyi.

Allah belanı versin alkolik
sirozdan geberesin
gece gece saldı zehiri
ne cengizi yaa
şimdi bu okan hoca kesin istiyordur
bu transferde tek korkum okan hoca!
Oyle olabilir ama tete -fb baglantisini o kurmus,fbli arkadasim yazdi.Samiyende menajer önerdi diyince iskillenmek lazım.bosta oyuncu bi de tete.firsat transferi yani.o herif gerizekalının teki bro, kendi evreninde Ronaldinho’yla falan yatıp kalkıyor öyle şizofren bi herif
geçen anlatıyor, talisca ile konuştum gelmeyecek beyler falan filan diye
deli orhan, rastgele olta attı twitterda, ha belki de tutturur bilemem
Oyle olabilir ama tete -fb baglantisini o kurmus,fbli arkadasim yazdi.Samiyende menajer önerdi diyince iskillenmek lazım.bosta oyuncu bi de tete.firsat transferi yani.
Yav abi marsilya net 10-15 milyon istiyo,fb alamadı.ne cengizi.fb ekambi aliyo bakAllah belanı versin alkolik
sirozdan geberesin
gece gece saldı zehiri
ne cengizi yaa
şimdi bu okan hoca kesin istiyordur
bu transferde tek korkum okan hoca!
Söyleyim istersen Fenerbahçeli idi.Akerim’in hangi takımlı olduğunu öğrendim bugün, niye söylemedin lan daha önce
Tjk diye duydum, kolpaya son ver.Söyleyim istersen Fenerbahçeli idi.