Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tete ile anlaşıldı bence çünkü bugün bazıları transferin başa bela açıp açmayacağı konusunda hukuki araştırma yapılıyor vb dedi, anlaşılmış olmasa bu detaylara değil önce oyuncu ve menajer ile anlaşmaya gidilirdi, ayrıca bugün fbliler hep bir ağızdan teteye ilgimiz yok, gs aldı diye duyumlar girdi, yarın tete açıklanabilir bence
Zaniolo gidiyorsa Tete'nin gelmesi mantıklı bonservisi yok direk imza parası + maaş üzerinden çözeriz ama Zaniolo kalıyorsa pek mantıklı durmuyor.

F1eMDdYX0AACq4f.jpg_large.jpg

Tete

Zaniolo'yu 30m+ rakama satıp (veya 35m öderlerse satmak zorunda kalıp) anladığım kadarıyla bedavamsı Tete + makul fiyata Rashica almak maddi açıdan mantıklı hamleler duruyor. Üstelik bana Tete, Zaniolo'ya kıyasla daha kolay rotasyona sokulabilir gibi geliyor maçına göre. O da rotasyon açısından el rahatlatıcı olabilir.

Bu dediğim Zaniolo'yu satmak hoşuma gidiyor anlamına gelmesin ama zaten 35m çıkış maddesini koyduysak ve değerini bulduysa satmaya karar vermek zor da olsa gerekli bir karar olabilir. Tamamen mali bir kararla Zaniolo'yu satmaya karar verirsen de yerini bedava Tete + Rashica ile doldurmak hiç de fena fikir gibi durmuyor. Tabi Tete'nin karakteri, iş etiği düzgün mü bilmiyorum. Alıyorsak bunların çok zayıf olmadığını varsayıyorum.

Erden Timur'un söylediği 2 yıldız daha istiyoruz

Fofana ve Talisca olmasın

o truva atı muhtemelen talisca için bu sefer. araplar yine bizle ilgili haberi girmeye başlamış

Cengiz'e gitmemizin tek mantıklı senaryosu Yunus'un satışından gelecek muhtemel 6 7 civarı paraya 1 2 ekleyerek almak olur. Ona sesimi çıkarmam. Hem Fb'nin de bir alternatif senaryo hakkını elinden alırız, bunun dışında 8 10 verip direk alacak şuursuzluk görünmüyor kulüpte.

Öyle inanıyorum ki her şey yem arkadaşlar. Biz alakasız şeyler konuşurken Erden reis arka planda bitiriyor işleri. Bugünün yemi de Cengiz olmuş. Yakışır Erden reise. Oyala bizi boş gündemlerle sonra bir gece ansızın insin uçaklar kalbimize…

cengiz gelmesin, zaniolonun yerini teteyle doldurmak ikisininde farklı tür oyuncular olduğunu düşününce saçma geldi ama okan hocanın kurucağı plana göre değişebilir, rashicanında kesinlikle 1-2 hafta içinde biteceğini düşünüyorum

ne cengizi lan dalga mi geciyorsunuz

o bitik salagi biz mi alcaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt